zaterdag 20 februari 2016

Vlinder tas en nieuwe challenge bij TFM


Hallo lieve lezers,

Wat een heerlijk weertje hebben we de afgelopen dagen gehad he! Ik kan daar echt van genieten; de koele lucht, rijp op de takken en mooie kleuren die in de ochtend en avond lucht verschijnen.


Natuurlijk vergeten we ons zonnetje niet wat alles een stuk gezelliger maakt. De krokussen springen bijna de grond uit en de vogeltjes zoeken hun plekjes al weer op voor hun komende kroost. Kortom het voorjaar kan mij niet snel genoeg beginnen!

Dus ben ik maar vast begonnen met het voorjaar ;p Deze vlinder heb ik gemaakt voor mijn moeder. Zij is afgelopen week jarig geweest en dan hoort er natuurlijk een cadeautje bij. Ik wilde graag het cadeautje verwerken in mijn projectje en snuffelend in het shopje en het blog van Sandra, kwam ik deze vlinder tas tegen. Het is een freebee patroon van Sandra en ik heb 'm iets vergroot. En laat nou net de nieuwe challenge van TMF als thema: "Happy birthday" zijn. 


Hoe leuk is het als je je cadeautje zo kan presenteren aan de jarige? Mijn moeder was er super blij mee en ik denk dat dit vlindertasje de komende jaren op de schouw blijft staan ;D


Ik heb de lila vlinder van effen cardstock gesneden. Daarna heb ik een kantenrandje op de cardstock gelegd en deze beïnkt met witte inkt. Zo heb ik een reliëf op de vlinder getamponneerd. Het geeft net een beetje meer uitstraling.


Lieve Tilda heb ik gekleurd met Copics en de paarse bloemetjes heb ik zelf gemaakt. Ik hoop dat jullie er zin in hebben om mee te doen met de challenge van TMF. Deze loopt tot en met vrijdag 4 maart. En wil je ook zo'n vlindertasje maken? Hop dan even langs het blog van Sandra's Scrapsels

29 feb - hart - nr 76
 27 feb - Cas of fully loades - nr 217 opmerkingen:

LottesCards zei

Super gaaf!!! Wat heb je deze Tilda knap gekleurd!!! En wat een leuk effect met dat kant, ik dacht dat het in het papier zat :p Leuk om je weer zo lekker bezig te zien <3 Goed voor je!

Liefs Lotte

Jolanda zei

Ik zag hem al voorbij komen op FB maar drong niet tot mij door ( was erg vroeg uit bed voor mijn werk) maar wat heb je dit toch schitterend gedaan en zulke mooie kleuren wow dit noem ik dus een pareltje. Top Karin.

lieve groetjes Jolanda

ps ben maar gelijk volger geworden van al dit moois

Frouwkje zei

Supergave en mooie vlindertas heb je gemaakt Karin :-).
Kan me voorstellen dat je moeder er heel blij mee is!!
Nog van harte gefeliciteerd!!
Liefs, Frouwkje

Cindy zei

Wow Karin, wat een geweldig mooie creatie! Schitterende vlinder en zo mooi afgewerkt. Ik vind het weer een topper! Groetjes, Cindy

Sandy West zei

This is a super present and what a beautiful card too! I love the colours and Tilda is so gorgeous, this is a wonderful project.
Thank you for playing with us at LHOSM.
Hugs Sandy DT

laurigami zei

Fantastic creation, Thank you for joining us at Simply Magnolia
hugs
laurigami

Nicola zei

Wow, wow, wow, I adore your beautiful creation Karin, it is amazing! So much detail, the colours are stunning and Tilda is coloured to perfection!
Thanks for joining us at Simply Magnolia and good luck!
Hugs Nicola xxx