zaterdag 6 februari 2016

"Alles mag" bij TMF ChallengeHallo lieve lezers,

Ik heb er helemaal zin in! Na enige tijd van blogvermoeidheid en inspiratieloosheid, ben ik sinds een paar weken weer lekker op dreef. Dusdanig dat het me ook wel weer eens leuk leek om me op te geven als Gast Designer. Ik heb gekozen voor het Time for Magnolia Challenge blog om eens een gokje te wagen. En jaaaaaa! Ik ben gekozen als gastdesigner!!! WHOEHOOO hoe leuk!!!!


Dat brengt me op de nieuwe challenge van TMF die vandaag start. De opdracht luidt:

 *Alles mag *

Dat is nog eens een makkelijke! Dus aan de slag zou ik zeggen ;p Ik heb een verjaardagskaart gemaakt en als het goed is heeft de jarige job deze inmiddels ontvangen.


Ik ben gek op bloemen en gelukkig heeft Magnolia deze mooie rozen stempel, de "Elegant Roses". Ik wilde deze gaan maskeren en heb twee keer deze stempel afgedrukt. De kleine roosjes heb ik gestempeld met een setje van de Action. Het mooie embleem komt uit de Magnolia serie Wedding collection 2010.


De rozen heb ik gekleurd met mijn Copic markers. De achtergrond achter de rozen heb ik eerst bewerkt met Faber Castell kleur postloden in verschillende bruintinten. Daarna ben ik met Distress ink de randen gaan bewerken met hier en daar een uitschieter over het papier. De schaduwlijnen zijn aangezet met Faber Castell.


De banner heb ik gevonden op het internet en op de computer gevuld met tekst. Daarna uitgeprint en ook weer bewerkt met verschillende soorten Distress Inkt. De banner bestaat origineel uit één stuk maar vond deze te groot voor over mijn rozen. Dus in tweeën geknipt en dat kwam veel beter uit.


Het houten frame komt ook bij de Action vandaan en heb ik om in dezelfde kleurgroep te blijven ook voorzien van een likje Distress. Het kreukellint heb ik gekleurd met Distress Markers en copics. 


Om er wat diepte in de stempel te krijgen heb ik kleine Mulberry roosjes gebruikt. Zal je natuurlijk altijd zien dat je de juiste kleur niet hebt. Dus witte roosjes genomen en deze gekeurd met m'n Copics zodat ze dezelfde kleur hebben als de stempel. De groene balletjes zijn piepschuimballentjes die geclusterd zijn en groen gekleurd.

Op de achtergrond zie je wat wondgaas en kant. Het DP papier is van Magnolia en als afsluiting een mooie filegraan vlinder en hartje als bedel. Het hartje hangt aan de strik maar op de foto is dat bijna niet te zien.


Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen voorzien van inspiratie en wil jullie bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Ik vind het super als je een berichtje achter laat want dat voelt iedere keer zo zo fijn! 

Doe je ook gezellig mee met de TMF Challenge? Hop snel over naar de site en voeg je creatie toe! Tot snel!

alles mag - 9 feb - nr 51

4 opmerkingen:

Janine Vegter zei

prachtig
hier ook een flinke dip gehad..maar nu weer lekker aan de klieder en kleur...en inkopen doen hahahhaha

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een mooie, aparte kaart Karin. Hele mooie, warme kleuren heb je gekozen voor dat knappe inkleurwerk. Het is een plaatje..
Lieve groetjes Miranda

Cindy zei

Hoi Karin, bedankt voor je lieve berichtje op mijn blog! Ik vind jouw creatie ook heel gaaf, zo kleurrijk en er is zoveel op te zien. Heel gaaf dat we gastdesigner mogen zijn! Fijn weekend. Groetjes, Cindy

LottesCards zei

Beetje eentonig misschien, maar ik vind dit echt een kei gave kaart!!! Hoewel het helemaal magnolia is, heb je er toch zo'n sfeer aan kunnen geven dat het toch ook wel echt vintage is. Zo knap gedaan!!! Perfect hoe je alles bij elkaar hebt gevonden en gemaakt <3

Ik kijk nu al uit naar je volgende creatie voor het blog van TFMC! Liefs!!!!