Knutsels van Tessa


Hallo allemaal!!

Mijn dochter Tessa is sinds lange tijd ook weer eens lekker aan het freubelen geweest. Ze wilde graag een tasje maken en laat ik dat nou net op voorraad hebben ;p Het grappige is dat ze dan aan mij vraagt: "Mam, hoe doe je dit en hoe maak je dat?". Natuurlijk leg ik dan wel uit maar laat haar zelf uitzoeken hoe ze het het maken.


Het kost soms best wel wat tijd en ik merk dat als ze het even niet meer weet, ze dan weg loopt onder het mom van "geen zin meer" hebben. Tja... en daar herken ik mezelf maar o zo goed in hihii!

Soms kan ik zo vastlopen waar ik mee bezig ben, dat het echt wel een aantal dagen duurt voordat ik er weer mee verder kan. Ook dit tasje van Tessa heeft een wat langere tijd nodig gehad maar het kleuren van dit mooie Magnolia paardje daar heeft ze echt zo haar best op gedaan!! Op wat kleine tips van mam heeft ze het helemaal zelf gekleurd! En ze heeft het tasje aan mij cadeau gedaan # trots


Ze wil graag meedoen met een challenge en hoe spannend kan dat zijn; daar weten wij bloginnen alles van af toch haahha!!


Een hele fijne zondag en morgen weer een berichtje van mezelf :DHallo allemaal!

Vandaag een mooie kaart van mijn 9 jarige dochter Tessa. 
Een paasei-easelkaart (leuk woord voor scrabble ;D ). Heb je haar kleurtechniek al gezien? Persoonlijk ben ik daar best trots op :D.
 
Ze wilde zo graag meedoen met een challenge dus ben ik gaan zoeken voor haar. Natuurlijk als eerste bij De Nedelandse Kinderuitdagingen thema Pasen, bij HobbyVision met als thema paas of voorjaarskaart met de kleur geel erin, Scrap-Cards Challenge blog met als thema paaskaart.


Tessa vindt het ook erg leuk om reacties te krijgen (en als trotse mama natuurlijk ook hihi) dus wij zijn erg benieuwd wat jullie er van vinden!


Groetjes,


(en d'r trotse mama ;P)

#1 NKKU gewonnen!


Al een paar dagen vraagt ze me steeds: "mam, is de winnaar al bekend?"Bij de Nederlandse Kaarten Uitdaging is er de Kinder Kaarten Uitdaging. Deze uitdaging is één keer per maand. Tessa heeft haar mooie verjaardagscadeaudoosje helemaal zelf gemaakt. En als je moet wachten tot dat de uitdaging afgelopen is dan duren een paar dagen soms best lang ;)

Ook vanavond weer kwam ze bij me en stelde de vraag. "Nou meis, we gaan even kijken op de computer". Nee, nog niet.  Misschien morgen dan maar. Enige tijd later was het echt wel bedtijd. Toch nog maar even kijken...

Ja, de uitslag staat er op. En wat denk je: ze is eerste geworden met de allereerste kinder uitdaging!


Dat mag je als mama toch wel zeggen hé... Tussen alle mooie inzendingen van al die kleine kinderhandjes... Ben echt wel trots!

Het is jammer dat ik geen camera in de buurt had: het leek wel alsof we een jackpot gewonnen hadden hahahah! Stuiterend op haar stoel joelde is de hele verdieping bij elkaar hihi! "Ik heb gewonnen, ik heb gewonnen... en dat ongeveer 20x hahah! Zo ontzettend leuk om te zien dat ook je eigen kind zo'n lol in het freubelen kan hebben. Maar wat heeft ze nu gewonnen?


De sponsor Hobby Paleis biedt digitale stempels aan en Tessa mag samen met de andere twee winnaars een mooie stempelset uitkiezen! TOP!!

Bedankt sponsor: jullie maken de kids echt super blij!

Ben zooooo benieuwd wat ze gaat kiezen...


Tot de volgende Knutsels van