vrijdag 22 januari 2016

In de ban van...

Hallo lieve lezers!!

Al twee dagen zijn mijn blogdinnetje en ik in de ban van de Scrap en Chat van HobbyVision die afgelopen 20 januari j.l. op FB te volgen was. Wat een gezellige drukte was dat en wat is het toch leuk om aan een project te werken waarvan je in eerste instantie niet weet wat je gaat maken.

Oké, daar zaten we; Lotte en ik op Skype en beide FB daarnaast aan. De eerste twee stappen gingen goed. Toen stopte de computer van Lotte er mee en dat gebeurde niet één keer. Het leuke is dat we elkaar meerder keren ontmoeten op zo'n avond hihihi!


Intussen werd er flink gekletst op FB en schoten de foto's voorbij van vele creatieve uitspattingen en vorderingen. Behalve die van ons... Want ik was natuurlijk weer de fout in gegaan met het maken van de inkepingen net als de vorige keer.

Ook was ik erachter dat mijn gekozen DP papier niet de juiste keuze was en moest ik een aantal dingen opnieuw snijden. Gelukkig niet getreurd want Jenine geeft duidelijk met hoofdletters aan wat de volgende hint is en alles is dus goed te volgen.


Tussen al het kletsen, freubelen, computers opstarten en achter op lopen, hebben we een hele gezellige avond gehad maar was ons project bij lange na niet af. Maar Jenine had al aangegeven dat de hele workshop de volgende morgen op haar blog zou komen.

De volgende morgen vroeg (heb zelfs mijn huishouden aan de kant geschoven ;p) weer zitten en aan de slag. Ik heb de basis van de klep van cardstock uitgesneden, vervolgens heb ik van stof de tweede laag uit gestanst en als derde laag een laagje grove tulle. Dit alles heb ik vast gezet met een kantenrandje wat ik er op genaaid heb. De schulperand is van Magnolia en om het geheel af te werken heb ik een tweede cardstock cirkel gebruikt om de onderkant netjes af te werken.

De vintage plaatjes zijn van het www; de bloemen zijn ook gemaakt van stof. En nu is het tasje helemaal klaar! Speciaal gemaakt voor het vriendinnetje van onze neef die komende zondag jarig is en kapster is.

Ik vond het weer super gezellig om mee te doen en kijk uit naar het volgende projectje. 

 
Something old- something new - 27 jan - nr 57

Anything goes including an image - 30 jan - nr. 1455 opmerkingen:

Janine Vegter zei

Leuk!!!
Ik heb geen fb..maar kan vast wel vinden op het blog

LottesCards zei

Wat hebben we super leuke dagen gehad hé?! Gaan we snel weer doen! De PC word met een beetje mazzel morgen gemaakt, dus dat moet geen belemmering meer zijn :p

Je kaart is echt zóóó gaaf! Echt aan ieder detail is gedacht en zo mooi hoe je ook stof weet te verwerken op je creatie <3 love it!!!

Liefs!!!

ada zei

Super leuke kaart leuk model, leuk idee. Fijn weekend, GROETJES ADA

Gina Knott zei

This is absolutely beautiful! Love the design. Thank you for joining us at the Ribbon Girl, good luck and I hope you will join us next time.
Hugs
Gina xx
http://www.ribbongirl.co.uk/catalog/

Frouwkje zei

Supergaaf en mooi gemaakt Karin. En heel toepasselijk ;-).
Liefs, Frouwkje