zondag 5 juli 2015

Zeg het met bloemen


Hooooooi!

Ook zo aan het genieten van het mooie zomer weer? De zon, de vogels, het briesje... dit mag van mij nog wel even blijven (ieiieieits minder warm dan ;p).


Vandaag wil ik jullie het nieuwste patroon van Sandra laten zien. Haar bloemenkar is van de week online gegaan en is een makkelijk patroon om te maken. Ik heb er een uitvoering van gemaakt als kaart.


De basis heb ik één keer uitgesneden en als achterkant een dubbelgevouwen kaart op geplakt. Doordat de kaart open valt kan de bloemenkar makkelijk steunen.


Op de kar heb ik nog twee patronen gebruikt van Sandra namelijk de emmer en het parfumflesje. Beide patronen verkleind en perfect als item voor op de kar. De emmer is in drieD variant. De voorkant van de emmer komt ook echt naar voren en daar door kan de makkelijk de inhoud van de emmer ook echt in de emmer doen.


Deze keer geen bloemen zelf gemaakt maar wel windmolentjes; bloemen zijn er in dit geval genoeg :D Het maken van het windmolentje is simpel:
Chantal heeft er een hele andere variant van gemaakt: een ijskar! Hoe geweldig is dat en zeker met dit mooie weer echt een super idee!!! Je zou er ook bijvoorbeeld een caravan/camper van kunnen maken of een winkelkraampje of... Nou ja, we zien graag wat jij er van gaat maken.


Je kan je creaties die je gemaakt hebt van Sandra d'r patronen uploaden op haar Facebook pagina. Wanneer je er nog geen lid van bent, gewoon even liken en dan komt alles goed.

Heel veel freubelplezier en voor degene die met vakantie gaan, geniet ervan en tot na je vakantie!
3 opmerkingen:

Miranda V zei

Dit ziet er fantastisch uit. Leuk dat je er een kaat van hebt gemaakt en heel bijzonder hoe het een echte kar is geworden door alle 3d effecten. De potjes zijn zo leuk gedaan!

Chantal zei

Wauwwww Karin, wat een topper van een bloemenkar heb je ervan gemaakt zeg. Ik zit met mijn neus tegen mijn beeldscherm aan om alles mooi te bekijken. Super ook hoe je de andere patroontjes van San hebt gecombineerd. Je weet dat ik bijna jarig ben he? hihihi Hij is gewoonweg weer geweldig! Dikke kus, Chantal

Gina zei

Wat een leuke bloemenkar! Die bloempjes lijken net écht. Heel mooi detail ook met die minivlindertjes en molentjes! Groetjes, Gina