donderdag 2 juli 2015

Bloemen te koop


Lieve lezers,

Een aantal weken geleden zijn Sandra en Chantal bij mij geweest voor onze DT-dag. Koffers vol heb ik voorbij zien komen en ideeën genoeg om uit te werken. We hadden bedacht om eens aan de slag te gaan met een aantal bloemen snijmallen. Dus aan de slag. Super om te zien hoe ieder op haar eigen manier dezelfde soort bloemen maakten maar echt totaal verschillend van elkaar. Zo ontzetten leuk!


Na een hele gezellige dag die veel te snel om ging, hadden we eigenlijk zo iets van: hmmm wat spreken we de volgende keer af...

Ik stelde voor om een kaart te maken en alle drie één zelfde stempel te gebruiken: de bloemenkar.

En vandaag gaan we zien wat wij er van gemaakt hebben. Ik ben erg benieuwd want ik heb die van Chantal nog niet gezien. De lieve meiden kennende hebben zij natuurlijk weer iets waanzinnings van gemaakt. Ik ben wel van deze uitdagingen. Met mijn lieve hobbydinnetje Lotte heb ik dat ook al een paar keer gedaan en iedere keer is het weer zo gaaf om het resultaat te zien.


Ik heb dan deze keer niet de zelfgemaakt bloemen gebruikt maar een hele mooie stempel van Magnolia mogen lenen en ingekleurd met Copics. De bloemenkar heb ik gekleurd met Copics en Derwent potloden.

Over een paar dagen ben ik er weer. Dan met het nieuwe patroon van Sandra die ook vandaag gepresenteerd wordt en je raad het misschien al: met de bloemenkar stempel :PGeniet van het (iets te) warme maar o zo mooie weer. Heel rustig aan en lekker aan de koele drankjes.

Tot snel!
 

7 opmerkingen:

Sandra's Scrapsels zei

Gaaaaaafffffffffffffffff!! Wat een heerlijke vrolijke kaart is het geworden Karin!! En wat zijn je blommen megamooiiiiiii!! Haast niet te zien dat het een stempel is! Heb je weer toppie gedaan!!!
Bedankt voor het keileuke idee om alle 3 deze gave stempel te gebruiken en je hebt er flink je best op gedaan en het is weer een knaller hoor!!!

X, San

Chantal zei

Wauwwwwwwwwwwwwww Karin, wat is dit weer een bjoetie meis! Zooooo gaaf en hoe leuk is het geweest om alledrie met dezelfde stempel te werken. Dit smaakt naar meer!
Lieve groetjes, Chantal

Anoniem zei

Wat een pracht en praal!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Bianca van Tilburg. zei

Wat een mooie kaart Karin en ik vindt de bloemen prachtig, een stempel zei je? wauw.
Liefs Bianca.

Wil zei

Via Chantal bij jou terecht gekomen ,om jou super mooie bloemenkar te bewonderen.
Ook deze is super mooi.

Groet WIL

Janny zei

Leuke bloemetjes Karin,
Groeten Janny

Crea S zei

Prachtig kaartje Karin en je bloemen zijn deze keer ook super hoor! Liefs, Sarah,
http://littlecreass.blogspot.be/