zondag 9 augustus 2015

Mijn eerste patroon: De SchommelstoelHallo lieve lezers,

Ik wil jullie graag met gepaste trots mijn eerste zelf gemaakte patroontje laten zien: 
De schommelstoel. 


Ik kreeg laatst een verzoekje om iets te maken voor een kersverse opa en oma. Wanneer ik aan mijn oma terug denk, zie ik haar nog altijd zitten in haar favoriete stoel. En zo ontstond de schommelstoel. Wat vinden jullie ervan?

Ik heb de stoel uitgesneden met mijn Silhouette en de randen bewerkt met Tea Dye. Bij een opa en oma hoort natuurlijk een leesbrilletje, breiwerk, een wandelstok en opa's hoge hoed.

 

Als bodem heb ik een deksel maakt van een hart. Deze bekleed met het mooie Maja Design papier. De grote witte rozen heb ik ook gesneden met mijn Sil.


Het kleine hobbelpaardje is mijn volgende patroon die binnenkort uit komt. De patronen kan je bestellen via het Sandra's Scrapshop


Mijn lieve DT dinnetjes Sandra en Chantal hebben er ook weer een geweldige variant van gemaakt. Kijk maar snel bij hun blogs voor meer inspiratie.De opa en oma hebben inmiddels dit cadeautje ontvangen. Binnenkort komt het tweede deel van dit cadeau om mijn blog. Voor nu een hele fijne week gewenst en tot de volgende keer!
4 opmerkingen:

ellyscard creatief zei

Heel mooi gedaan Karin.De kleine details passen er goed bij.

Anoniem zei

Geweldig!!!
Creatieve groetjes, Gaby

bolletjelucky.blogspot.com zei

Geweldig Karin...wat een leuk patroon heb je uitgedacht en zoals je het uitgewerkt hebt..wauw. Ik dacht dat het een houten stoeltje was ;p. Echt gaaf dit...
Lieve groetjes Miranda

Miranda V zei

Wat mooi! Heel subtiel en fijntjes!