dinsdag 31 maart 2015

Breek de dag; tik een eitje

Hallo lieve lezers,

Vanmiddag heb ik een voorproefje gedaan met ons paasbrunch voor dit jaar. Althans... qua tafel-aankleding dan. Om mijn nieuwe creatie leuk te fotograferen heb ik onze tafel gedekt met wat Paasspulletjes en de kinderen reageerde direct: "ohhhh...Jammie! Paasontbijt!!"


Een kleine teleurstelling was het voor hun wel dat ik nog geen lekkere hapjes op tafel ging neer zetten *lol*.Wel heb ik wat eieren op tafel gezet. En hoe leuk ik dat in zelfgemaakte eierdopjes! Het patroon is van Sandra en dit tulpendoosje heb ik verkleind.
Wat ook nog erg leuk is als je aan de tulpenkopjes een lintje vast maakt en deze in de paastakken hangt. Een eierschaal op z'n kop, wat oase of alleen water erin en daarin wat viooltjes prikken. Super leuk en iets heel anders.


De kids hebben er zin in. In hun pyjama paaseieren zoeken en daarna heerlijk met de familie tafelen. Voorgaande jaren heb ik niet heel veel moeite gedaan om de takken te versieren of om een krans te maken maar voor dit jaar heb ik dat eens wel gedaan. Samen met twee vriendinnen een mooie Paaskrans gemaakt en voor een ander vriendinnetje een leuke eierdoos versiert. Heerlijk en zo leuk om te doen! Misschien leuk om zelf ook eens te proberen. De eierdoos heb ik eerst bewerkt met Gesso.Veel freubel plezier en ik ben erg benieuwd wat jullie met dit tulpendoosje gaan maken.
Voor nu alvast een gezellig en vrolijk Pasen en tot de volgende keer!

 

Lieve groetjes,
Karin

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een eniggg idee, gezellig boel bij jou!!!
Alvast Vrolijk Pasen, maar dat gaat we lukken, zo te zien...:-)
Creatieve groetjes, Gaby

Sandra's Scrapsels zei

Wowww Karin!! Echt een geweldig idee en wat ziet het er weer supers uit zeg!! Een hele mooie en gezellige Paastafel heb je er van gemaakt en wat sneu voor de kids...hihihii....nog even geduld, maar dan mogen ze ook flink genieten van al het lekkers en een eitje uit een prachtig eierdopje!

Fijne Pasen!!

X, San

Gertrude zei

Karin, das sieht soooooooo schön aus, die Tulpen sind super könnte ich auch gebrauchen gibt es da eine Vorlgae zum Zeichnen???
glg Gertrude

ellyscard creatief zei

Erg mooie gedaan allemaal.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat ziet dat er vrolijk en gezellig uit Karin. Erg uitnodigend. Mooi die krans en de versierde en gevulde eierdoos. De tulpenpotjes zijn lekker veelzijdig, heel leuk...een beetje van Sandr en een beetje van Karin..hihi.
Lieve groetjes Miranda

LottesCards zei

Wat ben jij lekker bezig geweest! Ik kom zondag wel bij jou aanschuiven, wat super gezellig allemaal!!! Dit jaar sla ik het even over, al die prachtige zelfgemaakte decoraties. Maar ik ga vooral die eierdoos zeker onthouden, wat een super leuk idee!!!!

Fijne paasdagen toegewenst hé?! Liefs

Antoinette Voorn zei

Wowwww helemaal te gek en staat heeeeel gezellie!