donderdag 3 juli 2014

Multi x Multi 
 

Hallo allemaal!

Sandra, Chantal en ik laten jullie nu een super leuk patroon zien! Met dit patroon kan je zoveel kanten op: easelkaart, schudkaart, gewone kaart, doosje, fotolijstje, juwelendoosje en vast nog wel meer! Ik heb er een cadeaudoosje van gemaakt in combinatie met een fotolijstje:

Van de bovenkant is het net een fotolijstje maar als je de zijkant ziet en het doosje opent:
zie je goed de vorm van het patroon. Er zitten ook nog losse elementen bij (net zoals de zijkanten van het doorsje) die je kan gebruiken om bijv. aan de bovenkant te plakken zodat het een ander soort lijst krijgt. Sandra heeft dat bijvoorbeeld gedaan bij haar mannenkaart.

Je raad het vast wel voor wie dit cadeautje is... vandaag hebben de kinderen van onze school de laatste schooldag en dat wordt altijd volop gevierd. Allebei onze kids hebben dezelfde juf gehad in groep 3. Juf Elies... zo'n lieve juf! En wat hebben de kinderen het toch fijn gehad. Wanneer ik terug denk aan mijn 1e klas juf... en ik heb haar zelfs twee jaar gehad... Brrrr...

Met de hele klas is er geld ingezameld voor één mooi cadeau. Ik vond dat ik vanuit ons zelf ook nog iets moest doen. Met wat lekkers in het doosje, een persoonlijk briefje en een zakje Vergeet-mij-niet zaadjes zal ze ook met een fijne gedachte aan onze kids terug denken (hoop ik *lol*).

  
 Wat heb ik allemaal gebruikt: wit cardstock, DP papier van S.E.I. With all my heart, teksstempel "Thank you so much" COL1324 Collectable - Marianne Design, seambinding gekleurd met Tea Dye, koort uit eigen voorraad, bloemen-,swirl- en blaadjestans van Magnolia, parels, meeldraden, vlinderswirl van Silhouette.

Ik wens jullie veel freubel plezier en wanneer je een creatie gemaakt hebt met het patroon van Sandra, stuur haar een mailtje met je foto en link van je blog. Dan kom jij met jouw creatie op het blog van Sandra te staan. Ik ben echt super benieuwd wat jij er van gaat maken!!!

Tot snel!

3 opmerkingen:

Tineke van der Linden zei

Wat is jouw uitwerking ook weer superleuk gedaan Karin! Weer een prachtig patroon van Sandra.
Groetjes Tineke

LottesCards zei

O, wat heb je weer een pracht van een presentje gemaakt zeg. Die juffen bij jullie boffen maar! Onze juffen moesten het doen met een pot jam ;-) Weliswaar zelf gemaakt met de kids uit eigen tuin hoor, HIHI

Je bloemenzee is weer fantastisch, helemaal jouw ding hé!? Ik hoop ook weer een avondje wat bloemetjes te kunnen maken!!! zo leuk om te doen!!!

Liefs

Anita Meijer zei

Wauw hoe gaaf heb je dit toch weer gemaakt Karin, supermooi.
Liefs van Anita