dinsdag 1 juli 2014

Blogdinnendag

 
Hallo lieve lezers!

Het is inmiddels alweer een maand geleden dat Lotte bij mij op bezoek was... maar wat hebben we het weer leuk gehad! Het is zo bijzonder dat je iemand vindt via "het net" waar de klik mee is! Nadat zij een lange treinreis achter de rug had heeft ze mij voorzien van een heerlijke dadelcake/koek en ik kan je zeggen: om je vingers mee op te eten! Oké; de weegschaal moet je wel even ver onder het kastje schuiven maar dan is het wel extra genieten hoor!!

Na de nodige thee en verhalen zijn we dan eindelijk naar mijn hobbykamer gegaan. Daar zouden we aan de slag gaan om bloemen te gaan maken met verschillende technieken. Nadat de eerste uren echt voorbij vlogen was de wens uitgesproken om ook echt een kaartje te gaan maken.... ja ja.... ;p

Best moeilijk hoor als je zoveel te vertellen hebt aan elkaar en je bent aan het freubelen om dan ook daadwerkelijk wat tot een eind resultaat te krijgen...

Na een probeersel met veel te kleine bloemen die heel snel op droogde; is het heel voorzichtig toch gelukt om ze uit elkaar te halen. Ze waren alleen echt te klein om de bloemen te maken die we graag wilden maken maar wel geschikt om er een bloemhartje van te maken. En toen kwam al onze creativiteit op gang. Nadat de keuze op papier en ontwerp was gevallen zijn we in de laatste twee uren van ons samen zijn als echte hard werkende dames aan de gang gegaan *lol*

En zeg nou zelf... Het resultaat mag er zijn toch?!

Heel iets anders dan dat we maken met onze Tilda's maar wel een super mooi bloemenboeket als resultaat! Ik kan je zeggen dat ik zeker naast m'n lieve Tilda's meer bloemenkaarten ga maken!!

Ik zal nog een op noemen welke produkten we allemaal gebuikt hebben op de kaart:

Tekststempel is van: Nicole Verkooijen Friends

Een paar dagen na ons gezellige freubeldag heb ik met (bijna) dezelfde materialen nog een kaartje gemaakt. Hoe anders is deze met het mooie filigraan ornament in het midden!

Het kleine kaartje is er een van drie van Joy crafts en daarop een stempeltje met "Liefs" Om het geheel af te maken heb ik nog een poststempel er op gedaan.
 
Nog even een laatste foto en dan is dit berichtje klaar.


Ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden en of jullie het ook best moeilijk vinden om een andere variant kaart te maken. Ik ga me meer verdiepen in het maken van m'n bloemen. Hoewel er echt enorm veel tijd in het maken gaat zitten, vind ik het een waanzinnige uitdaging om aan te gaan.

Ik wens jullie een hele fijne dag toe en tot het volgende blogbericht!

5 opmerkingen:

Gertrude zei

WOW, Wunderschöne karte,
glg Gertrude

Tineke van der Linden zei

Wat een ontzettend leuk kaartje!! Gezellig om samen te freubelen eens helemaal uit je comfortzone te gaan. Het is je goed afgegaan.
Groetjes Tineke

jolanda zei

leuk gedaan

Grietje zei

Hoi Karin prachtig gemaakt leuk om samen wat te freubelen he... De resultaten zijn prachtig.
Groetjes Grietje

LottesCards zei

Bij mij was gisteren helaas wat mis gegaan :( Maar wauw! Wat is je andere kaart ook gaaf geworden!!! Heel anders met zo'n andere filigraan, maar wat een leuke manier om die te verwerken!!! Want daar heb ik het nog wel eens moeilijk mee.... HIHI

We gaan weer snel een nieuwe date plannen hoor! Kijk er alweer naar uit ;-)

Veel liefs!!