zaterdag 28 juni 2014

Zwanger...

Hallo :D

Sinds lange tijd ben ik weer lekker op dreef :D En deze keer heb ik een kaartje gemaakt voor een lieve vriendin (oké vooruit... ook een beetje voor haar mannetje ;p)

Laatst kreeg ik van haar een telefoontje met super fijn nieuws: "... ik ben zwanger..." Ik geloof dat het speakertje van mijn telefoon sindsdien een beetje stoort *lol*

Dus dan gaan we gelijk maar aan de slag hé; want voor je het weet zijn de weken voorbij en is er een nieuw klein mensje geboren. Ik ben zo blij voor ze! Ik wens ze dan ook heel veel fijne momenten toe en ook een beetje geduld ;p

Nu even over mijn kaartje. De basis is creme-kleurig cardstock wat is beplakt heb met roze ondergrond en DP papier van het mooie Bildmalarna Soft Collection. De randen heb ik bewerkt met Tea Dye. Ook vind je het mooie papier van Joy Wood Texture.

Onder het hartje heb ik een strook perkament papier gesneden en bewerkt met geponste voetafdrukjes. Ze zijn zowel uitgeponst als met een sponsje en inkt geponst. Daar aan heb ik wat kant geplakt. De mooie zwangere Tilda is natuurlijk bij uitstekt DE geschikte stempel en heb ik gekleurd met Copics. Een beetje moeilijk te zien toch als je goed kijkt zie je dat ik de randen van het hart bewerkt heb met Embossing poeder en Frantage.

Langs de uitgeknipte Tilda heb ik een randje van roze twine geplakt. Onder haar een mooie filegraan. De mooie rozen heb ik uitgesneden met mijn Sil, beinkt met Victorian Velvet en daarna bespoten met Glimmermist en bovenop het wondgaas geplakt. Natuurlijk weer de geweldige blaadjes van Magnolia en de swirls van Cheery Lynn gebruikt en aan de zijkant een tag van Magnolia verwerkt met de tekststempel van Nicole Verkooijen erop.

En het is alweer even geleden dat ik een sketch heb gebruikt om een kaartje te maken maar ik dacht ik doe een mee met de sketch van NKU. Voor nu wens ik iedereen een hele mooie dag toe en tot snel weer!
http://kaartenuitdagingen.blogspot.nl/http://kaartenuitdagingen.blogspot.nl/2014/07/winnaars-69.html
http://www.marvelousmagnoliachallenge.blogspot.nl/
http://totallygorjuss.blogspot.co.uk/
http://decreatievezebra.blogspot.nl/

10 opmerkingen:

Anita Meijer zei

Wauw Karin wat zit ik weer te genieten van je kaart, het is weer een beauty.
Liefs van Anita

Jeanette zei

wat een prachtig kaartje, van welke serie is die zwangere tilda??? liefs jeanette

Jay zei

Wow this is certainly a stunning card, I adore your colouring and the design and papers work so wonderfully well together. I bet your friend was thrilled with her card!
Perfect for our Totally Gorjuss challenge, thanks for playing along with our new Pink & Green challenge!
Cuddles Jay x DT

jolanda zei

schitterende kaarrt

LottesCards zei

O, wat een werk heb je er van gemaakt!!! Maar echt schitterend. Met die voetjes en al, zo goed over na gedacht, prachtig!!! Deze Tilda is wel echt super hé ;-) Ik vind prachtig en zo mooi ingekleurd.

Jij nog een fijne avond toegewenst, wij hebben bijna!!! vakantie, dan krijg ik hopelijk weer wat meer tijd...

Liefs!!!

Grietje zei

Wat een prachtig kaartje, ben gelijk volger geworden want ik wil wel meer moois van je zien...
Groetjes Grietje

corryskaart zei

wat ziet dit er lief uit voor een a.s ouderpaar geweldig gekleurd en erg leuk ingedeeld
groetjes corry

Wilma zei

PRACHTIG kaartje Karin.....zo MOOI met zwangere Tilda.
LEUK dat je met de uitdaging bij NKU meedoet.
Liefs Wilma ☺☺☺

Gayle's Crafty Blog zei

gorgeous card...Thanks for joining our challenge at Marvelous Magnolia..Hugz Gayle xx

Åsalill zei

Beautiful card. I love the coloring and the gorgeous details. Thank you so much for joining us at Marvelous Magnolia this week.
Hugs Åsalill