woensdag 19 maart 2014

Verjaardagskaart


Hallo allemaal!

Ik heb toch zo iets leuks te vertellen! Ik ben met mijn blogdinnetje Lotte afgelopen herfst naar de Kreadoe geweest. Dat is natuurlijk oud nieuws. Maar wat ik nog niet verteld had is dat ik ook met Sandra en Jessica (uit Zweden) daar afgesproken had. We zouden elkaar treffen voor een kopje thee en lekker even bijkletsen. Terwijl we gezellig staan te keutelen aan de tafel bij Monique, stelde Monique voor om een groepsfoto te maken. Gezellig met elkaar op de foto. Natuurlijk zeggen we geen nee! Toch super leuk om dit momentje even vast te leggen :D
Terwijl Monique d'r man achter de camera staat en tussen alle mensen door wat foto's schiet, verteld Monique dat zij een verslag gaat schrijven voor de nieuwe Ink. En dat er ook wat foto's in komen te staan van de beurs... Voel je 'm al aankomen?! hihihi!

Wat een gaaaaaaaf moment is dat als je te horen krijgt dat je gewoon in de Magnolia Ink staat!! En ja, dan kan ik het echt niet laten om er ook even een Blog momentje van te maken want trots ben ik best wel!! *bloos*


Even van links naar rechts:
Lotte, Monique, ik, Sandra en Jessica.
Nou, dit exemplaar gaat in een lijstje hahahah! En ik zeg: op naar de volgende Kreadoe :D

Ik wil jullie ook nog even een kaartje laten zien. Dit kaartje had ik gemaakt voor Monique voor haar verjaardag vlak na de Kreadoe.

Als basis heb is witte cardstock gebruikt. Het DP papier is van Maja Design, wat is dat toch een prachtig papier! Ik blijf het maar zeggen. De randen heb ik geinkt met Tea Dye.

Lieve Tilda heb ik gekocht op de beurs samen met het schattige bankje. Zo'n mooie combi!! Ik heb Tilda gekleurd met mijn Copics. Het frame om Tilda heen heb ik uitgesneden uit het ribbelkarton van een beschuitrol. Ik had het eens bewaard en het idee vond ik best grappig.
Ik heb ooit is bij de Action een stempelsetje gekocht waar je de letters op een magneetbalkje kan bevestigen en zo kan stempelen. Dat heb ik hier gebruikt. Het papier bewerkt met Victorian Velvet en op de mooie hartjes tag geplakt. met wat lint en kant een lief vlindercharm opgehangen en het geheel in de kaart verwerkt.


Ik heb de Hortensia blaadjes uitgesneden met mijn Sil. De mooie bloemblaadjes kennen jullie wel met de bijbehorende takjes. Een mooie pauw past er helemaal bij :D Verder nog de grote swirl van Cheerly Lynn, wat bloementjes, kant, lint en plakparels. De kaartenstandaard ook gesneden met mijn Sil.


Ik hoop dat jullie 'm mooi vinden en tot de volgende keer weer!

http://magnoliadownunderchallenges.blogspot.nl/

http://www.totallytilda.blogspot.nl/

http://copicmarkereurope.blogspot.nl/

13 opmerkingen:

DOROTHY MADEREEL zei

Hoi Kaatje,

Je wordt nog wereld beroemd, leuk hoor zo'n foto in de Ink. Je kaart is weer prachtig. En wat een goed idee van die beschuitrol, dat ik daar nou nooit aan gedacht hebt. Ik ga het zeker ook proberen.

lieve groet van mij
Dorothy

Durvina zei

Natuurlijk erg gaaf!!
En je kaart vind ik een topper!
Zo mooi....

liefs, Durvina

Anita Meijer zei

Dat is inderdaad helemaal geweldig, hoe gaaf is dat Karin. Geweldig om daarin te staan. En je kaart is weer helemaal om op te (vr)eten, zo ontzettend mooi, een toppertje weer.
Liefs van Anita

corryskaart zei

hoi karin
wat leuk dat je foto dan voor een blad word gebruikt je staat er erg leuk en vrolijk op! en je kaart ziet er prachtig uit met alle leuke lieve details
groetjes corry

Céline zei

so pretty, love the gorgeous dies
thanks for playing with us at tilda's town
hugs
céline

Rene zei

This is beautiful! Thank you so much for sharing your gorgeous creation with us at Tilda's Town! Good luck,
Rene ;D

LottesCards zei

O. lieverd!!! Wat heb je het weer gezellig op je blog staan. En of we er trots op zijn! Ik vond het super en dit jaar weer hé ;)

Je kaart is super! Daar zal Monique vast heel blij mee zijn. Super, super, super! Enne... Die hortensia hé? Mocht je die kunnen/mogen delen.... bloos, bloos HIHI

Liefs Lotte!

Unknown zei

What a gorgeous card. Lovely embellishments. Thanks for joining in with our shaped card challenge at Totally Tilda this time.
hugs
Dawn xx

Anoniem zei

Beautiful Tilda coloring Karin! So glad you linked up to Tilda's Town Challenges! Thanks for playing!

Antoinette Voorn zei

Het is een hele gave creatie geworden !

Christa zei

Ik had je natuurlijk al gespot in de INK !! Gaaf hoor ....
En je kaart is ook al weer zo mooi.
Leuk dat je meedoet bij TFM.
XX Christa.

Diana zei

Leuk, je foto in de Ink, heb hem zien staan. Prachtig kaartje ook weer, super!! Bedankt voor je deelname bij TFMC, veel succes.
Groetjes, Diana

Unknown zei

Such a pretty card, love the embellishments and the coloring of Tilda. Thanks for sharing with us at Totally Tilda.