donderdag 6 maart 2014

Antique Clock

 
 http://sandrasscrapshop.blogspot.nl/
 
Hallo lieve lezers,

We zijn lekker op dreef bij Sandra's Scrapshop! Na het super baby-pakket van Box, wieg en speen nu een nieuw mooi patroon verkrijgbaar in haar shop. En hoe toeval soms part kan spelen... ik  leg het even uit:


We hebben als DT-team onlangs afgesproken om de snijpatronen blanco aan te leveren zodat je eigen creativiteit niet beïnvloed kan worden door het prachtige werk van een ander DT lid. Ook proberen we elk een andere variant te maken om te laten zien wat je nog meer met het patroon kan doen. Toen we dit snijpatroon aangeleverd kregen had het een andere naam.

Zonder dat Chantal, ik en Sandra het van elkaar wisten hebben Chantal en ik van dit patroon een klok variant van gemaakt. En ieder weer op haar eigen speciale manier :D Zo bijzonder als je dan elkaars werk niet gezien of gehoord hebt! Vaak spreken we wel af wat onze ideeën zijn en zo af en toe ook niet :D


Ik heb gekozen voor een vintage look. Hoewel ik het best lastig vind om met de schatige Tilda's een vintage uitstraling te geven. Tilda heb ik gekleurd met Faber Castell.  De basis van de kaart is creme kleurig cardstock die ik bewerkt heb met Vintage Photo en Tea Dye.

Voor DP papier heb ik Bo Bunny Back to Backs gebruikt. Het uurwerk komt van het www af en het "gouden" sierrandje heb ik uitgesneden met m'n Syl en bewerkt met Embossing poder Goud. Onder het gouden framewerk vind je een mooi kantje.

Het snijpatroon snijdt van origine het middendeel er uit. Ik heb het onderste deel vast laten zitten en het uitgeklapte deel door de helft gesneden. Het overgebleven deel door de helft gevouwen en vast geplakt aan de achterkant.

De hedera heb ik ook met Sil uitgesneden en de randen bewerkt met Frayed Burpal.  Daar tussen wat witte rozenknopjes en de vogeltjes die ook bij het snijbestand horen. Ik heb de vogels verkleind en ook bewerkt met Embossing poeder tot bedeltjes.


Daar tussen nog wat meeldraadjes en groen takjes gestoken en onder Tilda een stukje op kleur gemaakte seambinding geplakt. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn klokje vinden en mocht jeer ook eentje willen maken dan vind je deze in het shopje van Sandra. En vergeet niet bij Chantal en Sandra te kijken naar hun variant!!

http://sandrasscrapshop.blogspot.nl/

Een gezellig en mooie dag gewenst!

7 opmerkingen:

Wil Frutsel zei

Prachtige klok heb je er van gemaakt hoor, echt vintagestijl.
liefs Wilma

Gertrude zei

Wunderschön gestaltet
glg Gertrude

jolanda zei

hele mooie klok

Anita Meijer zei

Ik zag hem net bij Sandra en wauw wat heb je dit weer schitterend gemaakt Karin, helemaal super.
Liefs van Anita

bolletjelucky.blogspot.com zei

Ik vind hem prachtig Karin, héél anders dan Chantal maar net zo mooi. Ik vind dat je de vintage-uitstraling heel goed hebt gemaakt zeker met die jaren 20-Tilda erbij. Ik heb zitten genieten, lieve groetjes Miranda

Rosina zei

GEWELDIG is deze mooi klok Karin....met hele leuke accentjes erop ....

groetjes Rosina

Diana zei

Dat ziet er super uit Karin, Prachtig!
Groetjes, Diana