donderdag 27 februari 2014

Sandra's Scrapshop 3 jaar!
We vieren vandaag een feestje!!! Vandaag bestaat Sandra's Scrapshop 3 jaar en dat vieren wij met deze geweldige set! Pak lekker een kopje thee of koffie en ga er maar eens even voor zitten :D

 Ik zal met het kaartje beginnen. De basis van het kaartje is een easelkaart. Die heb ik bewerkt met cardstock, craft en dp-paper. het dp-papier heb ik weer bewerkt met Frantage. Daarop heb ik een speen geplakt. De speen is één van de patronen uit deze serie. Origineel is het een 3D-speen en ik heb 'm "plat" gemaakt door alleen het tussenstukje aan te passen.

  
Ik heb met mijn Sil de tekst Welkom uitgesneden en het Scrabble alfabet uitgeprint. Het schattige ooievaartje heb ik gekleurd met Faber Castell. De groene pluizige bloempluimen zijn echte gedroogde pluimen en die heb ik tussen wat mooie bloemen geplakt. 

 
Ik zou je heel graag willen vertellen waar ik deze mooie bedel vandaan heb alleen weet ik dat echt niet meer. Wel weet ik dat hij bij een cadeautje zat die ik gewonnen had. Wat lint en parels er op en je kaartje is klaar.

 Nog even een totaal overzicht:
 http://sandrasscrapshop.blogspot.nl/
Het volgende projectje is een wiegje (tijd voor een tweede kopje koffie of thee?). Het wiegje is eenvoudig uit te snijden en in elkaar te zetten. Ik heb 'm gevuld met een cadeautje in de vorm van een shirtje.


Het hemeltje heb ik beplakt met de Doohickey van Magnolia en ertussen door een kant randje verwerkt. De lieve babyvoetjes heb ik ook weer gekleurd met Faber Castell.

 

Op de kopje kant heb ik een Magnolia stempel uitgesneden en als naambordje opgehangen. Als het kindje geboren is kan daar leuk de datum of naam komen te staan.

 In het hemeltje heb ik een maan bedeltje gehangen en aan de achterkant een mooi filigraan hoekje.

 
 Nog even een foto vanaf de voorkant:
 

http://sandrasscrapshop.blogspot.nl/
 En als laatste hebben we nog een projectje: de box.


De box is in 3D vorm en aan de onderkant zit een lade. Ideaal voor cadeaubonnen of mooie gedichtjes. Wat ook leuk is om deze box net als de wieg als give-a-way te geven. Dit patroon is ook makkelijk te maken. Alleen wanneer de je spijltjes uit moet knippen / snijden ben je wat meer tijd kwijt. Daar tegen over staat dat je wel een waanzinnig caeautje hebt!

Op de lade heb ik een mooie filigraan geplakt. Alle drie de projectjes heb ik met hetzelfde dp-papier gemaakt.

Vanwege het 3 jarig bestaan van Sandra's Scrapshop zijn deze waanzinnige patronen te vinden als set op haar blog. Natuurlijk kan je ze ook per stuk bestellen.

http://sandrasscrapshop.blogspot.nl/


Wil je meer inspiratie opdoen? Ga dan kijken op het blog van Chantal en natuurlijk bij Sandra. Ik weet zeker dat je handen gaan kriebelen :D
Ik wens jullie een hele fijne dag toe en veel freubel plezier!!

http://www.marvelousmagnoliachallenge.blogspot.nl/

8 opmerkingen:

Hanny zei

OOOO Ook al zo mooi! Ik kon net van Chantal af en die heeft ook al zulke mooie kunststukjes gemaakt, net als jij. Meis, wat is dit toch schitterende gemaakt, ik zit zowat te kwijlen hier haha.
liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Dora zei

wat een prachtige creaties heb je gemaakt met deze patronen.

Tineke van der Linden zei

Wauw...wat super-supergaaf is je babyset!!! Ik ga snel naar Sandra....;-)
Groetjes Tineke

jolanda zei

prachtige creaties

LottesCards zei

Wauw, helemaal te gek!!! Wat leuk dat al mijn stempels je zo goed van pas kwamen ;-) HIHI Jammer dat mijn gezinnetje al compleet is zeg.... HIHI Echt een super idee ook om een rompertje in het wiegje te doen! Ik ben er helemaal weg van!!! Liefs Lotte

Durvina zei

Supergaaf!!
Wat een mooie projecten.

liefs, Durvina

debby4000 zei

Oh what a amazing creations Karin, they are gorgeous.

Thank you for joining us at Simon Says Stamp Wednesday challenge.

luv

Debby

Gina Knott zei

Oh wow these creations are totally stunning! Thank you for joining us at Marvelous Magnolia, good luck and I hope you will join us in the next challenge.
Hugs
Gina x