maandag 11 november 2013

Een gevouwen ster


Vandaag een wat langere post dan anders. Op de Kreadoe hebben Lotte en ik echt genoten! Ons eerste uitstapje sinds we elkaar hebben leren kennen via het blog. En wat was het eerste wat we deden... natuurlijk even bij Magnolia langs!! Nou ja even.... Al met al zo'n twee uur staan snuffelen, kletsen, lachen, bellen, praten en zoeken. Verslaafd?! Neeeeee, ben je mal hahahah! Maar goed, wel een paar mooie stempels gescoord en na een kleur demo van Monique Lokhorst met Distress Ink op zoek gegaan naar wat Distress Markers.

  
Gekleurd met Derwent
En dan hoor ik je bijna denken :"Maar je kleurt toch met Copics?". Dat klopt inderdaad. Ik ben begonnen met de gewone Bruynzeel potloden; toen met Derwent en Faber Castell. De potloden heb ik nog steeds. Het begin van de verslaving aan Copics en Flex hebben jullie zo ongeveer meegemaakt toen ik de hele set Flex won bij Nicole (nog steeds super blij mee!).

  
Gekleurd met Copics
De laatste uitdaging op het gebied van kleuren is dat met de Distress Ink. Een techniek die ik ook heel mooi vind en waarvan de kleuren weer zo heel anders uit komen. Deze techniek wil ik ook heeeeeel graag onder de knie hebben ;p Op de Kreadoe dus zoek naar mijn eerste Distress Markers en gevonden ;p

Gekleurd met Distress Ink

Als ik de drie kleurtechnieken naast elkaar leg, zie ik hoe groot het verschil is en dan moet ik van alle drie de technieken nog heel veel leren ;p


Nu de uitdaging om er drie totaal verschillende creaties van te maken. Hier onder vind je de eerste en ik heb de Edwin gekleurd met Copics gebruikt:

Deze kerstster heb ik gemaakt naar aanleiding van de KreaThea Facebook challenge site: Be Challenged. Daar komt elke maand een nieuwe challenge op. Voor deze maand was de uitdaging om een kerstster te vouwen en Thea heeft daar een mooie tutorial van gemaakt.
Het was wel even bedenken hoe ik deze ster ging bekleden. De ster moet open kunnen dus iets vastplakken aan de voorkant was niet zo'n goed idee. Maar een kerstster hoort er ook uit te zien als een kerstster dus in elkaar moet het ook gaan. Ik heb met het patroon van Sandra enkele kerstbal van gemaakt. Deze hang je om de ster en dan is het één geheel. Wanneer je de kerstbal er af haalt kan je de ster open maken.

Aan de binnenkant heb ik nog een kerstbal-hanger gemaakt. Wel met een andere invulling want anders past de kerstster weer niet dicht. Deze ster heeft niet alleen een kerstgroet maar ook een cadeautje erbij ;p
Wil je de kerstster ook maken? Wordt dan lid bij het KreaThea FB groep Be Challenged en lees de voorwaarden even door.

Nog even mijn lijstje met materialen:
Creme en donker blauwe cardstock; DP papier van de Action; randen wit gemaakt met Distress Stain; kerstbomen van Marianne Design; Fanciful Flourish B1117; seambinding en bloemen; belletjes; de stempels zijn ingekleurd met Copics en Flex; sneeuwbollen van de Wibra en ik heb Distress Ink Vintage Photo; Tea Dye, Frayed Burlap en Peeled Paint gebruikt.
 

Hoop dat jullie het leuk vinden en ik wens jullie allemaal een fijne week toe!

 
YEAY!!! Top 3 bij Stamp and Creatie with Magnolia!!!
JOEPIE!!! Gewonnen bij Be Challenges (FB KreaTea)
http://stampandcreatewithmagnolia.blogspot.nl/
http://7kidschallengeblog.blogspot.nl/

16 opmerkingen:

Antoinette Voorn zei

wauwww wat prachtig om die verschillen te zien!!! en je creatie ermee is heel mooi !

Durvina zei

Heel leuk ziet het eruit, en wat fijn dat je zo hebt genoten op de krea doe, ik kon de stand van Magnolia ook niet voorbij lopen hoor, sterker nog, ik ben er eerst naartoe gegaan en voor ik naar huis ging MOEST ik er nog eens naartoe !!

liefs, Durvina

Scraptastische hobby zei

Leuk???? Het is fantastisch mooi... en ook zo leuk hoe je drie technieken laat zien van het mooie inkleuren!! Een prachtige ster met daaraan een kerstbal...helemaal top Karin!! En een gave stempel gescoord op de KreaDoe!
Lieve groetjes van Gerie

jolanda zei

wat heb je dit super leuk gedaan

corryskaart zei

hoi karin
wat heb je er weer een geweldig mooie dingen gemaakt en ja dat inkleuren daar was ik oook altijd mee bezig vandaar mijn candy van FABER CASTELL haha zelf kleur ik met COPICS/DISTRESS of H2O
groetjes,corry

LottesCards zei

O, wat ben je er lekker mee bezig geweest!!! En de stempel waar je het meest over twijfelde toch als eerste gebruikt!!! LOL Je hebt het schitterend gekleurd, alle drie!!! En je ster is briljant bedacht, weer echt een Karin-idee/oplossing, hé?! Liefs!!!

Wil Frutsel zei

Prachtig Tessa, ik heb al die technieken nog lang niet onder de knie. Ik ben al blij als er een goeg gaat. Schitterende kaart, en alle drie prachtig ingekleurd. liefs Wilma

Dora zei

schitterend!

Sarah - Crea S zei

Zo Karin, wat ben jij vlijtig bezig geweest! Maar alle tijd die je erin hebt gestoken is het meer dan waard geweest want wat een knappe ventjes show je ons weer!
Liefs,
http://littlecreass.blogspot.be/

Karen zei

Gorgeous star! You colored your project beautifully.Thanks for joining us at www.7kidscollegfund.com.
Karen

Pysselfröken zei

Wow! Stunning Star! I love everything about it. Great colouring. Thanks for joining us at Tildas Town. I hope to see you in next challenge too. Hugs Frida

Jolanda zei

Wat leuk om de verschillen te zien . Je ster is gewoon prachtig !!

Joe Shien Shien zei

wow..! it's a very creative project. great design & awesome coloring. Thank you for joining Tilda's Town.
hugs, shien shien

inge zei

Wat een mooie creatie heb je gemaakt Karin, leuk dat je verschillende kleurwerkjes laat zien. Ik vind ze alle drie prachtig ingekleurd. Leuk dat je meedoet bij Simply Magnolia en succes met de challenges.

Groetjes Inge

Unknown zei

ach wat een schattige kaart.. super mooie stempel en ingekleurd!!

groetjes,Gerrie

http://gerriesknutselhoek.blogspot.nl/

Lacey Stephens zei

Wonderful Creation! I love all of the details and your beautiful coloring. Thank you for playing along with the Stamp and Create with Magnolia "Anything but a card" challenge. We have another challenge for you today: Winter Gifts. We hope you will play along again soon.
~Lacey
www.stampandcreate.com
Stamp and Create with Magnolia Challenges