vrijdag 31 mei 2013

Fotolijstje met patroon van Sandra


Hallo lieve bloglezers,

Allereerst wil ik mijn nieuwe volgers welkome heten! Super leuk dat het aantal nog steeds blijft groeien :D Als ik jullie linkje kan vinden kom ik zeker even bij jullie blog aanwaaien!

 

Vandaag wil ik graag dit fotolijstje laten zien. Het frame, zeepaardje en zeewier is ontworpen door mijn lieve blogmaatje Sandra en het patroon kan je vinden in haar webwinkeltje. Je hoeft er natuurlijk geen fotolijstje van te maken hoor, een mooie kaart is natuurlijk ook mogelijk. Je kan 'n dichtvouwen zodat deze "makkelijk" met de post verstuurd kan worden.


Momenteel ben ik erg in de weer met onze foto's. Ik heb echt voor 10 jaar aan foto's liggen en neem me steeds voor er wat mee te gaan doen. Dus om te beginnen eerst maar wat foto's uitgezocht om in en rond de woonkamer te plaatsten. En dit is de eerste :D


Als basis heb ik wit cardstock gebruikt en deze randen geinkt met Tea Dye. De mooie stans van tim Holtz gebruikt voor de bovenkant. De tekst Joy heb ik gekregen bij de candy van Janiel en kwam super van pas op dit lijstje.


Verder wat craft papier gebruikt, wat gedroogde takjes wat net op zeewier lijkt, Glitter snow, het lieve dolfijntje gekleurd met Copics en Flex en bewerkt met glitters (helaas niet goed te zien) en verder een lading schelpen.


Wil je weten wat Sandra er van gemaakt heeft of Mae? hun uitvoering is ook helemaal super en zo heerlijk zomers. Laat de zomer maar komen hoor :D

Geniet van jullie dag en mocht je zin hebben bij IAMC loopt de challenge "alles mag" zoals er maar een Edwin of Tilda op staat tot volgende week donderdag. Bedankt voor het langskomen en tot snel want dan ga ik mijn candy verloten :D


JOEHOO!! In de top 3 bij YMAM!






10 opmerkingen:

Scraptastische hobby zei

Hoi Karin,
Je foto lijstje is prachtig geworden,
ik had hem al voorbij zien komen op Sandra's blog en jullie hebben er alle twee een heel mooi eindresultaat van gemaakt,
Lieve groetjes van Gerie

Lenie Hempen zei

Wat een prachtig mooi fotolijstje Karin.
Echt schitterend.
Heb een heel fijn weekend.

Gr Leny Hempen

Maris zei

enig gemaakt, bedankt voor het meedoen bij YMAM

LottesCards zei

Ik had deze gisteren ook al gezien ;-) Ik vind het echt geweldig!!! Prachtig hoe je er zo'n mooie fotolijst van hebt gemaakt.

Liefs

Neline zei

Geweldig mooi fotolijstje Karin,
echt super leuk.
groetjes
Neline

janieworkum zei

Wat een leuke foto en wat heb je er een mooi lijstje omheen gemaakt.
groetjes Janie

Anita Meijer zei

Wat is dit weer helemaal schitterend Karin, zo mooi hoe je dit weer gedaan hebt, super.
Liefs van Anita

Scraptastische hobby zei

Ik zie dat je op de valreep je kaartje hebt ingezonden bij Scr@p-Cards challenge, hardstikke leuk en dank je wel dat je mee doet Karin.
Lieve groetjes van Gerie

Marina zei

It's fantastic and a really great idea!
Thanks for playing with us at Marvelous Magnolia this week,

hugs,
Marina

Riet zei

Wat schitterend Karin.

Liefs Riet.