donderdag 1 november 2012

Dagje Kreadoe en meer

Wat een leuke dag was het gisteren. Al vroeg had ik afgesproken met mijn moeder om naar Utrecht te gaan dus lekker op tijd onderweg. De rit ging goed en in principe waren we ook zo in de buurt van de beurs. Maar jeetje zeg; het leek wel alsof heel Utrecht opgebroken was... Lange rijen en omleidingen. Tutterende auto's en chagrijnige gezichten... maar niet in onze auto :D
Oké het duurde wat langer dan gepland maar uit eindelijk waren we binnen :D

Ik had die dag twee afspraakjes staan: één met Sandra en één met Nicole. Maar wat doe je als echte Magnolia fan... precies: rennen naar de Magnolia stand *lol* Wat een feest om al die stempels te zien en dan wordt het toch echt wel moeilijk om er iets uit te kiezen. Gelukkig had ik een lijsje en die is niet korter geworden ;p En laat daar nou net Sandra achter de stand voorbij komen. We hebben "officieel" kennis gemaakt en vast gelegd met een kiekje: wat was het leuk! Ze is zo'n lieve en vriendelijke vrouw en zo gezellig om lekker reallife te kletsen :D Volgens mij hadden we wel een hele middag kunnen vullen met deze gezelligheid en dat gaan we zeker ook een keer doen!


Zo, lekker struinend over de beurs kwam ik toch al vrij snel bij Nicole terecht. Ook daar even "officieel" hallo gezegd en natuurlijk even het toestel laten klikken :D Want ja, na het winnen van de gehele set Flexmarkers hebben we een leuk contact over gehouden. Lekker even gekletst en tips uitgewisseld. Natuurlijk moest ook even de felicitatie geuit worden over haar nieuwe stempelset die zij in samenwerking met Krea2day ontwikkeld heeft. De stempelset is voorlopig alleen bij Krea2day verkrijgbaar. Bij Nicole zat Annabelle en hoe leuk om ook daar even kennis mee te maken ;p Ook hier was het makkelijk om een middag te vullen met gezellig kletsen maar er moest natuurlijk geld verdient worden. Dus snel weer verder naar de volgende kraam. Enne Nicole: Nogmaals BEDANKT!!

 

Bij KreaThea ben ik wel drie keer aangewaaid. Ook Krea2day nog even gedag gezegd en verder veel gezien, warm gehad en lekker gekletst. Jaaaa.... natuurlijk ook leuke spullen gekocht hiihi! Ik heb het netjes gehouden hoor: 2 snijmallen van Magnolia, zo mooi Pion Design paper bij KreaThea, kreukellint, papier en papier hihi! Maar als morgen iemand vraagt: ga je mee dan sta ik met mijn jas alweer aan! Jammer genoeg geen workshop gedaan want de dag was alweer om. Ik heb voor volgend jaar de beurs alweer ingepland en dan ga ik met mijn blogvriendin Lotte ernaar toe *yeah!*

Voor de mensen die nog gaan: Heel veel plezier en gezelligheid gewenst!!

Ik heb ook nog even iets anders te vertellen:
Ik kreeg van de week een mailtje van Gerrie dat zij een verrassing voor mij had. En wie is er nou niet gek op verrassingen?? Dus snel even gekeken op haar blog.
Zij heeft mij een blogaward gegeven: dank je wel Gerrie!


Nu is het mijn beurt om deze award door te geven. Ik mag deze award geven aan vijf bloggers met minder dan 200 volgers. Meiden: langs deze weg wil ik jullie even in het zonnetje zetten ;D


Als je het leuk vind (het is geheel vrijblijvend hoor!) om deze award in ontvangst te nemen dan zijn er een wat kleine puntjes om deze award door te geven:
  • Bedank de persoon van wie je de award gekregen hebt en link naar haar blog.
  • Post de award in je sitebar
  • Kies 5 nieuwe bloggers die minder dan 200 volgers hebben
  • Laat een reactie achter op hun blog om te laten weten dat je deze award gegeven hebt.
Valt best mee toch? Altijd leuk dat er iemand aan je denkt ;p

Tot morgen! Want dan mag ik mijn nieuwe creatie laten zien die ik voor Sandra gemaakt heb *Yeah!*







10 opmerkingen:

Babette zei

Dat kinkt allemaal wel erg gezellig.
Moet toch echt eens vaker naar zo'n beurs toe ;)
Groetjes Babette

Irene zei

Gisteren zijn Nicole en ik Sandra wel 4 x tegen gekomen en dat was wel zoooo leuk!!! e vertelde ook dat jij er rond liep maar helaas, niet ontdekt maar wel heel veel andere blog-hoofdjes, wat hebben we toch een heerlijke hobby!! Leuk dat jij ook bij Nicole hebt gewonnen, ik een hele tijd geleden een hele koffer Promarkers en ik ben er helemaal aan verslaafd geraakt!
Ben benieuwd wat je nu weer voor moois hebt gemaakt voor Sandra!

xx Irene

krea2day Cynthia zei

Hallo Karin

Voor jullie dus een hele geslaagde dag op de beurs. Leuk dat je ook nog even bij ons bent geweest, en veel plezier met je nieuwe hobby spullen maar dat zal vast wel lukken.

Groetjes Cynthia.


Naomi zei

Hoi Karin,

Ik ben viavia op je blog terecht gekomen en wauw je hebt echt een leuke blog en je maakt prachtige dingen!

Ik ben dan ook gelijk volger geworden van je (nr 198 alweer, hihi bijna aan de 200 he meid!)

Ik kijk nu al uit naar je volgende creatie(s)

Veel Liefs
Naomi

Sandra zei

Zo jij hebt een leuke gezellige dag gehad, erg leuk om te lezen!!!!
Groetjes Sandra

Anita Meijer zei

Wat ontzettend gaaf dat je het zo leuk hebt gehad op de beurs Karin, de foto's zien er super gezellig uit. Ik ga helaas niet maar volgend jaar lijkt me dat wel heel erg leuk, ben eigenlijk nog nooit naar een beurs geweest en misschien is dat maar goed ook hahaha .... want Aniet kan zich altijd moeilijk inhouden bij zoveel mooie spulletjes
Liefs van Anita

DOROTHY MADEREEL zei

Hoi Karin,

Bedankt voor je Award, ik ga hem zeker plaatsen want ik ben er blij mee, maar geef me even een paar dagen de tijd. Marvelous Magnolia en Der Kreatieven Stempelfreude slokken deze dagen al mijn tijd op.

lieve groet van mij, Dorothy

Maris zei

heel leuk verslagje karin, super dat je het zo gezellig hebt gehad, en ik ben heeeeelll benieuwd naar je nieuwe creatie xx

Esther zei

Net wat je zegt je blogdinnetjes in het echie ontmoeten is altijd wel erg leuk,en dan helemaal op zo een plek.haha
Heerlijk toch die beursbezoekjes,leuk te lezen dat je dag weer te kort was.
Maar beter zo als anders.

Groetjes Esther

Ellen40 zei

Dank je wel voor de award. Ben d'r erg blij mee. Ben de laatste tijd even niet met kaarten bezig, maar als ik al die leuke dingen weer voorbij zie komen begint het toch ook weer te kriebelen. Ben nu vooral bezig met breien en jawel met mijn allereerste handschoenen voor mijn dochter en dan ook nog in fluorescerende kleuren (roze en geel).

Groetjes Ellen