donderdag 31 mei 2012

Candy time :D





Hallo lieve bloginnen!

Deze maand is het feest bij ons thuis! De maand mei staat bij ons in het teken van onze verjaardagen. Tessa wordt op 8 mei 10 jaar en ik hoop op de 20e mijn 39e verjaardag te vieren!

En HOERA!! Ik heb inmiddels de 100 volgers gepasseerd! Wat ontzettend leuk zeg! Ik heb al vaker geschreven dat ik alle reacties ontzettend leuk vind en met heel veel plezier lees. Heel erg bedankt voor alle berichtjes en de interesse om te volgen. En dan zoveel volgers mogen hebben zonder dat ik ooit een candy geplaatst heb! Dat vind ik heel bijzonder en wordt het zeker wel tijd voor een candy :D

Dus eigenlijk drie redenen om een candy te geven. Of drie candy's hiihi! 
Ik heb bedacht om eerst onze verjaardagscandy te gaan doen. Deze candy loopt tot en met 31 mei. Op 1 juni maken wij de winnaars bekend.

Je kan op twee manieren meespelen: 
  • Blue Froggy op mijn blog (random gekozen)
  • Ingezonden creatie (door Tessa gekozen)
Kies je voor allebei, heb je dubbel kans :p

Als je nog geen volger bent ben je natuurlijk van harte welkom! Ik vind het erg leuk als je je aanmeld. En dan hoop ik dat je dat ook doet omdat je mijn creaties leuk vind :D Wil je een creatie opsturen, mail me even voor ons adres.

Deze candy op de sitebar van je blog plaatsen lijkt me ook erg leuk om te zien. Ten eerste zie ik jouw blog ( even kijken wat jij zoal creëert) en ten tweede het lijkt me gaaf om mijn eigen gemaakte plaatje voorbij te zien komen ;D

Nou ik geloof dat alles er op staat. Toch best spannend hoor zo'n eerste candy. Mocht ik iets vergeten zijn, laat het me even weten. Veel succes!

liefs Karin & Tessa




21 opmerkingen:

Esther zei

Nou leuk hoor zo een candy.
Niks engs aan gewoon doen en afwachten.haha
Wat heb je toch weer een prachtige plaatjes bij je candy gemaakt,super.
Dus zoals je zult begrijpen,ik doe mee en stuur je graag een kaartje.
Zelf vind ik dat altijd het leukste van de dag.
Succes met je candy!!

Groetjes Esther

Johanna Visser zei

Gezellige maand hebben jullie voor de boeg. Ik hoop dat het weer een beetje meezit dan wordt het extra gezellig. Bedankt voor de kans op een leuke candy. Zijn we altijd blij mee.

Liefs Johanna

Jolanda zei

Ik doe graag mee Karin. Je creaties zijn ook altijd bijzonder mooi om te zien . . .geen wonder dat je al meer dan 100 volgers hebt. Op naar de 200!!

Adriana zei

Iets om trots op te zijn: 100 volgers en dan zonder candy! Ik doe graag mee met deze candy. Groetjes Adriana

Marga50 zei

Hoi Karin, ik doe graag mee hoor, volger was ik al op naar de 200.Je maakt ook zulke mooie kaarten. Succes met je candy en alvast gefeliciteerd met jullie beide verjaardagen. Groetjes van Marga.

Heleen zei

Hoi Karin,
Volger ben al een poos, want ik vind jou creaties echt helemaal super!!! En dat je nu een candy weggeeft dat is natuurlijk leuk, en daar doe ik ook heel graag aan mee.
Verder wens ik jou en je dochter een super fijne verjaardag en alvast van harte gefeliciteerd! Zelf ben ik as zondag jarig en dus al druk met dingen voorbereiden vandaar dat ik jullie nu al feliciteer.

Lieve groetjes,
Heleen

Sandra zei

Hey karin,

Wat leuk dat je een candy weggeeft!!!! En natuurlijk doe ik graag mee, ook stuur ik jullie een kaartje, je adres heb ik nog :).
In ieder geval alvast gefeliciteerd met allebei jullie verjaardagen!!!!
Ik ben ook in mei jarig nml over iets minder als een uurtje LOL.
Ga je mooie zelfgemaakte plaatje gauw in mijn sidebar zetten!!!
Lieve groetjes Sandra

Wil zei

Hoi Karin. Ik ben vandaag voor het eerst bij jou op je blog. Ik kom niet uitgekeken zeg. Wat maak jij mooie creaties! Gefeliciteerd met het behalen van 100+ volgers. Ik ga daar de volgende van worden. Zelf ben ik nog maar pas begonnen met bloggen, dus ben daar nog lang niet haha Ik zou graag een gokje willen wagen voor die candy die jij uitdeeld. Ik wens jullie iig heel gezellige verjaardagen toe!

groetjes, Wil

Ans S. zei

Hoi Karin,
wat een leuke candy geef je weg en wat heb je al veel volgers maar dat kan ook niet anders want je maakt prachtige creaties.
Alvast gefeliciteerd met jullie beide verjaardagen.
Ik stuur je ook nog een kaartje.

Groetjes Ans

Zussenknutsel zei

Wij zijn al een tijd volger van je.
Wij doen mee!
Bedankt voor de kans.
-xx-

Tineke zei

Super Karin zo'n candy en natuurlijk doe ik graag mee, volger ben ik al een tijdje ;-)
Wat een schitterend plaatje heb je gemaakt, complimenten hoor, ik ga hem zo op mijn blog zetten!

Groetjes Tineke

Maris zei

heel leuk karin een candy, en natuurlijk stuur ik een kaart hoor, kus voor Tessa xx

Dora zei

hoi Karin.
ik leg nu pas de link dat je diegene bent achter de moederhobby paleis en dat je die schitterende roos voor een challenge hebt gemaakt. die was prachtig gemaakt. wauw.
je hebt een mooi foto/plaatje gemaakt.
echt leuk die candy, samen met je dochter de verjaardagen vieren.
nog even een klein vraagje: hetlukt mij niet om volger te worden van dit blog, wel bij de blog moederhobby paleis, daar was ik al volger.
veel plezier en succes!
groetjes

Jolara zei

wat super leuk zeg, gefeliciteerd liefs joyce

Yvonne B zei

Hoi Karin,

Wat een verjaardagen in mei.Wel ontzettend leuk zo in het voorjaar met de blaadjes aan de bomen en de bloemen die bloeien

Je dochter is net jarig geweest dus nog gefeliciteerd met haar verjaardag en jij moet nog een paar dagen wachten maar des al niet te min alvast gefeliciteerd.
En dan nog een klein feestje omdat je al ruim boven de 100 volgers zit nou knap hoor. Je Blog is ontzettend leuk om te zien geniet er erg van.

Maar mag ik je complimenteren met je geweldige candy logo hij is ontzettend mooi, ik heb hem dan ook in mijn sidebar gezet.

Graag doe ik mee met deze candy bedankt voor de kans

grtz Yvonne

Sieta zei

Hoi Karin, gefeliciteerd met je meer dan 100 volgers.
Oeps, ik zag dat ik nog niet met je candy mee deed, maar gelukkig op tijd ontdekt hihihi.
Nou ik wil wel een gokje wagen, wie weet?
Bedankt voor de kans om hem te winnen.

Liefs Sieta

Liesbeth zei

Hoi Karin,
Ik kwam je blog tegen bij Moeders Hobbypaleis en kwam even rondneuzen.
Je maakt leuke dingen en nu toevallig ook nog een candy, daar zeg ik geen nee tegen dus ik ga hem een mooi plekje geven bij mij.
Tot kijk en groetjes Liesbeth
kaartjesvanliesbeth.blogspot.com

Anoniem zei

Lees ik me daar toch dat je stopt als DT bij de NKU?! Jammer hoor,ik vond en vind je kaarten toch heel erg mooi altijd! Maar nu even op je blog aan het rondkijken, ben gelijk volger geworden en wie weet win ik nog de verjaardagcandy ook!

Loes Oorschot zei

Wat leuk, ik doe graag mee!
Allemaal nog van harte gefeliciteerd!

Groetjes, Loes

Lena Katrine zei

Congratulations with your Birthdays!!! I've added a picture & link in my sidebar, and become a follower of your blog too :)
Thanks for the chanse to win some candy!
Hugs, Lena Katrine

jolanda zei

leuke maar drukke maand!