zondag 3 januari 2016

Boekje met kerstgroet


Hallo allemaal!

Ik heb onlangs op Facebook meegedaan met de Scrap and Chat challenge van Hobbyvision. Het was voor mij de eerste keer dat ik aan een online challenge mee deed en ik moet zeggen het is best wel spannend eigenlijk ;p
Je krijgt van te voren een lijstje op met de benodigdheden voor deze uitdaging maar wat je gaat maken blijft geheim. Stap voor stap krijg je tips en bouw je je creatie op.


We hadden best wel veel verschillende papierafmetingen door gekregen en ik had echt geen flauw idee wat daar uit zou moeten komen.
Na een aantal stappen verder en flink wat gechat op FB kreeg het projectje steeds meer vorm. Wanneer het iets te snel gaat of (net als ik) kom tot de ontdekking dat ik iets verkeerds had weggesneden, kan je gelukkig terug naar boven scrollen om de draad weer op te pakken en de volgende stappen uit te voeren.

Na een uurtje was de basis van het project klaar en kon je het in eigen tijd af maken. Het is uiteindelijk een boekje geworden wat in een doosje bewaard kan blijven. Wanneer je het project helemaal klaar had, kon je deze op FB plaatsen.
Wanneer ik aan mijn werkjes begin heb ik daar echt de tijd voor nodig. Ik krijg het niet voor elkaar om zoiets in één avond af te maken. Maar het is nu af en ondanks dat de kerst alweer voorbij is heb ik de eerste voor de komende kerst al klaar hihiih!
Ik vind het erg leuk om met deze challenge mee te doen en zal er zeker nog een keertje aan wagen. Waar ik me ook weer eens aan wil wagen is om in een challenge team te zitten. Ik wil me met dit projectje opgeven als Gastdesigner bij het blog Time for Magnolia challenge. Wie weet....

 
 
Challenge CAS of Fully loaded en Gast Designer - 7 januari - nr 30

Dier op je kaart - 31 januari - nr 28

Anything Festive -  jan - nr 555 opmerkingen:

Dora zei

Wat mooi!! gaaf gemaakt en versierd.

Anoniem zei

Wow, toppie!!!
Gelukkig nieuwjaar, creatieve groetjes Gaby

Nancy Soetaert zei

prachtige crea!
nancy

LottesCards zei

O, super gaaf is dit zeg! Die tutorial daarvan moet ik eens opzoeken, want dit is wel een prachtig cadeautje om te geven! Ik heb er ook wel eens aan mee gedaan, maar qua tijd is dat ook altijd mijn probleem :p

Liefs Lotte!

Marrie zei

Hallo Karin wat een schitterende creatie is dit weer van jou zo mooi gemaakt en schitterende details bedankt voor het mee doen met de Time For Magnolia challenge.

Lieve groetjes Marrie TFMC