woensdag 27 augustus 2014

Gestrikt...

 
 http://sandrasscrapshop.blogspot.nl/

Echt?!?! Is het alweer zo lang geleden!! Jeetje; een beetje te gek eigenlijk. Inmiddels ligt onze vakantie alweer ver achter ons en leven we weer naar de volgende toe ;p In de tussentijd hebben we genoeg leuke ideeen en plannen om weer lekker aan de freubel te gaan. Zo ook afgelopen week.

Sandra heeft een nieuw patroon gemaakt en deze keer een strikkaart. Echt super gewoon!! Ik ga er ook zeker een variant van maken alleen voor deze keer heb ik het patroon gebruikt op een fotolijst. Door de strik te verkleinen kan je 'm eigenlijk overal voor gebruiken.

Ik heb de fotolijst bij de Action vandaag (2 jaar geleden alweer) en opnieuw gestoffeerd. Er een kantenrandje omheen genaaid en 'm daarna gaan bekleden met bloemen en de strik. Tussen de strik heb ik wat tule geplakt, op de strik een mooie filigraan en afgemaakt met een grote parel.

Inmiddels kennen jullie de stans van Magnolia wel toch die ik gebruikt heb voor de bloemen. Tot nu toe echt mijn favoriet! Wat veren en parel er tussen en links in de hoek heb ik met m'n Syl Mr & Mrs uitgesneden. Natuurlijk moest er ook een datum op en die heb ik als los element aan de fotolijst toegevoegd.


Ik had geen idee of dit bruidspaar mijn styl wel leuk vond. Het is dan wel mijn nichtje... nicht die nu als Mrs. door het leven gaat maar niet dat wij elkaar dagelijk zien of zo. Gelukkig reageerde ze heel enthousiast.

Wl je ook met het strik patroon aan de slag wat ik me zoooo kan voorstellen? Bij Sandra kan je deze bestellen en dan wens ik je veel freubel plezier toe!!!

http://sandrasscrapshop.blogspot.nl/
Deze keer heb ik de intentie om wat eerder terug te komen dan de laatste keer *lol*

Tot snel!

3 opmerkingen:

jolanda zei

mooi gedaan

Scraptastische hobby zei

Hoi Karin
Inmiddels van mijn kant uit al zo lang geleden dat ik bij je ben geweest! Maar hier moet ik toch echt even op reageren! Wat heb je op een creatieve manier door de strik te verkleinen een beeldschone kaart gemaakt! Sjeminee ik zit echt met mijn neus op het beeldscherm! Subliem gedaan en ook al kom ik niet altijd langs ik hou je altijd in de gaten hoor!! Lieve groetjes van Gerie

Joan's mix max zei

Erg mooi de strik!