donderdag 5 juni 2014

Eén emmetje water halen...


 

Hallo; mag ik me even voorstellen.... Ik zou weer bijna zo gaan beginnen met mijn blogbericht... het is echt alweer zolang geleden dat ik een berichtje geplaatst heb! Ik zou me bijna moeten gaan schamen *bloos* 

Ach; soms gebeurd het wel eens dat er zomaar creativiteit uit een andere hoek komt. Kussen maken, gordijnen maken, woonkamer schilderen en muren verven. Oude meubels verkopen en nieuwe meubels plaatsen... Poeh! Echt een hele klus maar wat is onze woonkamer toch mooi geworden!!! En wat ben ik trots op mijn eigen gemaakte spullen!! Ik zet snel wat foto's op m'n blog van mijn andere uitspattingen ;p

Nu eentje van een wat bekendere aard hihii! Vandaag komt er een nieuw patroon van Sandra uit en dat is een 3D emmer. Je kan er verschillende variaties mee maken en ik heb mijn emmertje losgemaakt van de grond en het als los item geplakt op een notitieboekje. Dit notitieboekje heb ik spontaan gekregen van Freubel Sannie in februari 2013 (wie wat bewaard...) nadat ik een reactie had achter gelaten op haar blog. Zij vond dat zo leuk dat zij mij spontaan een boekje toestuurde! Ik kan je zeggen dat dat echt een verrassing was: Hoe super lief!! En eindelijk heb ik er een bestemming voor gevonden waarbij ik het boekje voor kan gebruiken EN zelf kan houden :D

De mooie Magnolia rozen heb ik gekleurd met m'n Copics. De kleine roosjes die ik er op geplakt heb passen goed bij het geheel. Tilda is druk in haar moestuintje zaadjes aan het zaaien en de ui en munt staan er al in *lol* De etiketten heb ik uitgesneden met m'n Sil. De randen van het emmertje en de naambordjes heb ik met Distress Pumice Stone gedaan.

De naambordjes heb ik ook uitgesneden en met een paperclipje vastgemaakt aan wat bladzijdes.
Het roze lint komt uit eigen voorraad wat al aardig begint te slinken. Het mooie kant met de parelkralen die ik er op genaaid heb maken het geheel af. En wat is de filigraan vlinder toch mooi hé!

Zoals jullie kunnen zien is de emmer aan de bovenkant open zodat er ruimte is voor een leuk cadeautje of wat opvulling. Ik heb mijn naambordjes op mini knijpertjes gepakt en deze aan de emmer vastgeklemd.

In dit tuinboekje komen al mijn tuin belevingen te staan met tips en tijdstippen wanneer ik wat kan doen in mijn eigen moestuintje. Bijna zonde om te gebruiken hahahah! Ik moet wel zeggen dat het een super leuk resultaat geeft om zo'n boekje op te pimpen en ga er ongetwijfeld nog een maken. Dit wordt dan alleen wel een boekje zonder mooie geschiedenis!

Sandra en Chantal hebben natuurlijk ook hun uitwerking gemaakt en ik weet zeker dat je je ogen uitkijkt bij hun! Heel veel kijk en lees plezier en tot de volgende keer weer!


7 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Karin, ja soms zijn er idd andere bezigheden, gelukkig maar. Ik kom net bij je " collegaatje" Chantal vandaan en vind het gaaf om te zien dat jij er weer een hele andere draai aan hebt gegeven. Heel leuk en mooi gedaan. Lieve groetjes Miranda

Anita Meijer zei

Ben benieuwd hoe de woonkamer geworden is, superleuk allemaal. En wauw hoe gaaf heb je dit weer gemaakt, ik vind het weer helemaal geweldig, top Karin.
Liefs van Anita

Sandra zei

Het is echt een geweldig boekje geworden, leuk ook om je tuinideetjes in om te schrijven!!
Groetjes Sandra

corryskaart zei

zo wat geweldig ziet deze emmer er weer uit, dus gelijk weer besteld haha!nou je woonkamer zal zeker een plaatje zijn geworden want creativiteit heb jij in overvloed:-))
groetjes corry

LottesCards zei

In het echie is deze zoveel mooier!!! Maar de foto's zijn ook goed gelukt hoor ;-) Je idee is super! En helemaal handig voor je tuin. Liefs!!!

jolanda zei

heel mooi gedaan

Antoinette Voorn zei

Het is weer een beauty van een , de kleuren, wauw die zijn super leuk bij elkaar. Het is weer een toppertje!