vrijdag 23 augustus 2013

Eindelijk...

 
Hallo beste mensen,

Hoe gaat het met jullie? Het is echt een tijd geleden dat ik wat nieuws heb geplaatst dus hoog tijd om wat te laten zien. Jullie hebben misschien de mooie fonteinkaart van Sandra voorbij zien komen en ons nieuwe teammaatje Chantal heeft er ook een geweldige versie van gemaakt. Toen ik voor het eerst dit model voorbij zag komen moest ik gelijk aan een kaptafeltje denken. En nu de kids weer naar school zijn heb ik de tijd genomen om er weer eens lekker voor te gaan zitten. Gelukkig is mijn freubelmood op zijn retour en liggen er wat leuke projectjes in het verschiet.

Hier is mijn variant dan:
Het parfumflesje, de borstel en de kam heb ik gevonden op het www, uitgeprint en bewerkt met Tea Dye.
 Lieve Tilda heb ik gekleurd met Faber Castell en Derwent.

Verder heb ik op kraftpapier een paspos uitgesneden en haar een parelketting omgehangen. Met wat bloemen en kant de pop een beetje opgefleurd. Aan de bovenkant zit een gipsornamentje die ik eens van Jaqueline had ontvangen. Helaas was het ornamentje gebroken maar ik kon het niet weggooien. Nu komt ie mooi van pas en heb ik 'm met Frantage bewerkt.

 

In dit patroon zit een lade waar je een lief cadeautje in kan verstoppen. Een kaptafel is niet open aan de bovenkant maar om het nou helemaal gesloten te maken vond ik zonde. Dus heb ik een keer extra de "spiegel" uitgesneden en pas gemaakt op de kaptafel. Aan de achterkant vastgeplakt aan de spiegel en we hebben nog een verborgen ruimte. Altijd handig en nog een kleine verrassingselement ;p


Ik heb er weer een prachtig cadeautje bij om weg te geven en ben blij dat ik weer even aan het freubelen ben geweest. Na een periode van ruim een half jaar thuis gezeten te hebben, mag ik binnenkort weer aan het werk. Hoe spannend is dat! Houdt wel in dat het freubelen weer naar de avonduurtjes verschoven moet worden en dat zal wel even wennen worden ;p

Voor nu wens ik jullie allemaal een heel mooi en gezellig weekend toe!!14 opmerkingen:

corryskaart zei

hoi karin
wat ben je toch een kanjer zo gaaf en leuk dit kaptafeltje!!!!
groetjes...corry

Scraptastische hobby zei

Hoi Karin,
Welkom terug in blogland, ik neem aan dat je lekker vakantie hebt gehad!
Gisterzat ik toevallig bij Sandra op haar blog en kwam de fontijn weer tegen en bedacht toen, je zou er zo een kaptafel van kunnen maken!! En zie daar wat Karin in elkaar heeft geknutseld ...dat is toch toeval!..
Prachtig gedaan en die kam en spiegel is helemaal leuk er bij.
Het is een schitterend geheel geworden, en succes met je nieuwe baan, dat zal wel even wennen zijn in het begin, en daarna of je nooit anders hebt gedaan! Fijn weekend
Lieve groetjes van Gerie

janieworkum zei

Wat een schitterende creatie, super
groetjes Janie

LottesCards zei

Je kaart is schitterend! Wat super dat je er zo iets origineels in hebt gezien en hebt weten te maken. Het is weer op en tot 'karin' hoor! En ik zit hier weer helemaal te genieten!!!

Liefs

Cinderella zei

Hallo Karin,
Ik had je al een tijdje gemist blij dat je weer terug bent en we weer mogen genieten van het moois dat je altijd maakt.
Liefs en een fijn weekend
Cinderella

Anita Meijer zei

Super om weer wat van je te zien Karin en wat voor een, zo mooi weer, het is weer een beauty, top. Succes met je nieuwe baan, zo fijn voor je.
Liefs van Anita

DOROTHY MADEREEL zei

Fijn dat je weer terug bent. We hadden je al gemist. Als de kinderen eenmaal weer naar school zijn en jij lekker gestart bent met je nieuwe baan, komt alles wel weer op zijn plaats en komt je knutselgevoel vanzelf terug. Dit is een prachtig kastje. Echt mooi.
Fijn weekend voor jullie allemaal en lieve groet van ons,
Dorothy en Syrah

DOROTHY MADEREEL zei

Fijn dat je weer terug bent. We hadden je al gemist. Als de kinderen eenmaal weer naar school zijn en jij lekker gestart bent met je nieuwe baan, komt alles wel weer op zijn plaats en komt je knutselgevoel vanzelf terug. Dit is een prachtig kastje. Echt mooi.
Fijn weekend voor jullie allemaal en lieve groet van ons,
Dorothy en Syrah

Maris zei

geweldigggg karin, echt heel mooi hoor xx

Karin zei

Erg mooi Karin!
Gr. Karin

Hanny zei

OOO Wat een pronkstuk is dit toch, een tijd niet geweest en gelijk weer terug met een klapper. Schitterend gemaakt en zo leuk om te lezen hoe dit is ontstaan en waar je de spullen vandaan hebt en ook van dat ornamentje, je ziet maar....het komt mooi van pas.
Het zal zeker wennen zijn om alleen maar de avonduren te hebben om te knutselen maar nu de avonden weer langer worden is dat ook wel weer gezellig.
Fijne zondag, liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Astrid zei

Erg mooi Karin deze creatie.
Echt super.
En wat leuk dat je meedoet met YMAM.
Groetjes Astrid

Annemarie en Merit zei

Geweldig Karin,
war een pracht van een kaptfeltje heb je gemaakt.

Leuk dat je meedoet aan de challenge bij YMAM...

liefs Annemarie en Merit

Cinzia C. zei

Great card Karin! LOVE the shape and all the perfect details!

Thank you very much for sharing with us at Marvelous Magnolia challenge this week.

Hugs
Cinzia