woensdag 28 augustus 2013

Celebrate Cake

 
 
Hallo allemaal!

Hebben jullie ook zo genoten van de vakantie? Wat hebben we toch prachtig weer gehad he. Wij zijn dit jaar in Overijssel op vakantie geweest en hebben daar op een camping gestaan. De kids hebben genoten en wij natuurlijk ook :D Tja, en dan zomaar ineens zijn die weken weer voorbij en moet alles weer in het gereeel. De wekker, school, sporten, huiswerk en werk. En daarbij komen dan de leuke en gezellige verjaardagen, vriendenbezoekjes of zelfs weekendjes weg. De dagen zijn echt te kort en de tijd vliegt voorbij! Zucht... soms maakt het me wel een beetje bang... Hebben jullie dat ook??

Over verjaardagen gesproken: Ik heb een kaartje gemaakt voor birthdaygirl. En wat is nou een verjaardag zonder gebak? Geen toch! Het partoon van de kaart is van Sandra en is genoemd Wave-kaart. Ik heb de Wave ook aangebracht op mijn stempelkaartje.
 
Het stempelafdrukje is gekleurd met Copics en de randen heb ik met Antique Linnen Victorian Velvet bewerkt. Daar over heen heb ik Seafoam White embossing powder gedaan en verhit met de heattool.


De vlinderrand en losse vlinder heb ik zelf gemaakt met mijn Sil en met embossing powder en Picker Fence Distress Stain bewerkt. Wat bloemetjes erop en een splitpen en als laatste de stempel van Marianne Design die ik van Cynthia gekregen heb.

Normaal gesproken doe ik er echt wel dagen over om een werkje in elkaar te zetten maar deze keer lukte het me in één dag YEAH!! *lol* Ik heb deze kaart gemaakt voor Cindy die morgen jarig is en 40 jaar wordt. Ik hoop dat ze 'm op tijd heeft want ik ben natuurlijk weer eens aan de late kant. Ik moet zeggen dat tot nu toe het me redelijk lukt om mijn "voornemen" aan te houden. Nu nog proberen het wat eerder klaar te hebben ;p

Ook met dit model kaart werken? Hop dan over dan het blog van Sandra en daar vind je haar patroon. Super om te maken en zo in elkaar ;p

 
Voor nu wens ik jullie allemaal een waanzinnige mooie dag toe en sluit af met: pluk de dag :D
11 opmerkingen:

janieworkum zei

Wat een topper van een kaart Karin, super
groetjes Janie

nicole zei

Heel herkenbaar dat de tijd zo vliegt ....en alle gevoelens daarbij!
Je kaart is schitterend!!! Mooie details, mooie kleuren, alles is super!
Groetjesssss
En u ook fijne dag vandaag!!!

Dora zei

schitterende kaart met prachtige details! erg mooi neergezet/geplakt.
groetjes

Marrie zei

Hallo Karin,

Wat een lekker kaartje is dit zeg ziet er geweldig uit hoor.

Lieve groetjes Marrie

LottesCards zei

JOEHOE!!!! Your BACK!!!! Wat een super creatie weer en helemaal in jouw stijl, ben weer volop aan het genieten hoor ;-) Succes met alle drukte, zo herkenbaar.... Gelukkig kunnen we afleiding vinden ons onze super hobby ;-)

Dikke knuf!!!
Liefs lotte

Scraptastische hobby zei

Hoi karin,
Ja, als je kinderen genieten heb je zelf ook vakantie hè! En we hebben zo'n heerlijke zomer in ons Nederland, daar hoef je geen dure reis voor te boeken. En dan weer over tot de orde van de dag, met alle verplichtingen, maar meestal zitten we weer snel in ons ritme...toch...
Je verjaardags kaart is prachtig en ook lekker met embossing poeder in de weer geweest. Prachtige kleuren en heel leuk met die taart erop!
De ontvanger zal super verrast zijn!!
Lieve groetjes van Gerie

Karin zei

Wat een plaatje Karin, heel mooi.
Ja ook hier is de drukte weer begonnen, en ik moet je zeggen...wij moeten er ook echt nog even inkomen en we zijn al 1.5 week weer naar school....
Gr. Karin

Maria Loyen zei

Schitterende kaart Karin. Ziet er geweldig uit. Heb meteen ook het patroon besteld.
Groetjes Maria

Anita Meijer zei

Ja zo herkenbaar, het beangstigt mij ook hoor Karin dat de tijd zo snel gaat, af en toe niet leuk. Voor we het weten staat de kerstboom weer. Wat fijn dat jullie zo genoten hebben met de vakantie. Wat heb je weer een schitterende kaart gemaakt, ik vind het weer prachtig.
Liefs van Anita

Hanny zei

Wow, wat een schitterende kaart is dit, echt heel erg mooi gemaakt en lekker veel details in heerlijke kleuren.
Ja de tijd gaat snel. Vroeger zei mijn moeder altijd dat als je ouder werd de tijd zo snel ging. Als klein meisje zei ik dan dat voor haar een minuut net zolang duurde als voor mij. Nu ik zelf ouder word weet ik wat ze bedoelde, we zitten al bijna in September in 2013, waar is de tijd gebleven?
liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Antoinette Voorn zei

Wat een bjoetie is dit weer ! zo mooi aangekleed echt een kanjer van een creatie!

Gr Antoinette