woensdag 19 juni 2013

Kaartje voor Noortje

Hallo lieve bloglezers,

Wat was het een verrassing toen ik één van mijn verjaardagsenvelopjes opende en daar de prachtige kaart van Sandra in zag. Ik was direct verkocht! En ja, dan is het een kwestie van tijd dat ik 'm natuurlijk ook ga maken. Ook van Christa heb ik een prachtige kaart gehad en zoals ik beloofd had zou ik haar een kaart terug sturen met haar verjaardag. Laat ik nou net haar verjaardag op de verkeerde maand ingepland hebben; suf he! Nou ga ik het goed maken (hoop ik ;p) door haar grote dochter een verjaardagskaart te sturen. Christa heeft daarvoor een candy dus als je mee wilt doen, deze loopt tot de 27e.

Dit is 'm dan, het kaartje voor Noortje met het patroon van Sandra:
 

Ik heb sinds kort ook een heattool en embossingpoeder ben aan het experimenteren geweest. Wat een grappig spul is dat zeg! Helemaal leuk :D En zie je die banner en tekststempel "Hooray for you"? Dat is de prijs die ik gewonnen het bij Cynthia van Krea2day met haar verjaardagscandy; zo gaaf!

Deze mooie filigraan heb ik gekregen van Lotte als verjaardagscadeautje en komt bij AnMa vandaan net zoals de bloemetjes. De rozen echter komen uit eigen voorraad.
Tilda heb ik ingekleurd met Copics en ik nog steeds aan het zoeken ben naar de juiste technieken van het maken van plooien. Het valt niet mee maar gelukkig kan ik gewoon blijven oefenen hiihi!
Aan de achterkant van het medaillon heb ik een persoonlijke boodschap opgeschreven voor Noortje en Christa. Mocht je nou deze geweldige kaart ook willen maken? Het patroon vind je op de site van Sandra en ik kan je zeggen: het werkt verslavend hoor ;p Nou nog een laatste foto dan hihih!


Ik wil jullie weer bedanken voor het langskomen en al die lieve berichtjes die jullie steeds plaatsen en hoe gaaf is dat; mijn volgers worden ook steeds meer :D Voor nu: een hele fijne dag gewenst en tot de volgende post!



24 opmerkingen:

Sarah - Crea S zei

Wow Karin, wat een prachtige kaart! Ik vind je kleurtechniek echt super, sta er altijd van te kijken hoe mooi je deze schatjes inkleurt!
Liefs
http://littlecreass.blogspot.be/

Riet zei

Wat is dit een schitterende kaart.

Liefs Riet.

rian zei

wat een mooie kaart karin.
je ziet er echt van alles op
groetjes rian

Hanny zei

Wow, wat is dit weer schitterend gemaakt. Prachtige kleuren en papier heb je gebruikt, de vorm is ook superleuk. Ik vind het zo leuk om er zoveel details op te zien. Hij is mooi met al die leuke spulletjes zonder dat het te druk is, prachtig gemaakt dus.
liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Christa zei

als nog vanharte , jee als ik nou beter had geblogt had ik je zeker een kaart gestuurd karin , ik heb zelf een candy staan wat stom van mij, maar je kaart is geweldig zeg ,mooie kaartjes ook ontvangen super hoor xx christa

janieworkum zei

Wat een schitterende kaart is dit, super
groetjes Janie

Scraptastische hobby zei

Hoi Karin,
Ik weet dat het verslavend werkt! het is een heel leuk patroon, waar je veel kanten mee uit kan! Het is weer een toppertje en Noortje zal hem wel supers vinden.
Liefs van Gerie

Kreatief met Maria zei

Prachtige kaart Karin en wat een mooi patroon heb je gebruikt.
Groetjes Maria

Jolanda zei

Wat heb je weer iets moois gemaakt . . . SUPER !!

jolanda zei

schitterend kaartje

Gertrude zei

Ein Traum diese Karte, liebe Karin
lg gertrude

Christa zei

Hoi Karin , je kaart staat hier te pronken hoor !! We vinden hem prachtig .... gaaf model , mooie kleuren , super mooi ingekleurd !! En ja , we hebben de achterkant van het medaillon gelezen hoor .... Noortje ( onze bijna-SWEET-16 ) gaat het nog moeilijk krijgen met het kiezen van de TOP 3. Nogmaals THNX ! xx Christa EN Noortje.

Tineke zei

Je kaart is weer een juweeltje, mooi hoor!

Liefs Tineke

Marlies zei

Een super mooie kaart in mooie kleuren en geweldig details. Prachtig gemaakt! groetjes, Marlies

Tineke van der Linden zei

Wauw, wat een supermooie kaart!!! Prachtig is het patroon van Sandra weer.
Groetjes Tineke

bolletjelucky.blogspot.com zei

Ontzettend mooi gemaakt Karin,mooi gekleurd en afgewerkt tot in detail,dit is smullen,lieve groetjes Miranda

Anita Meijer zei

Wauw Karin wat is die weer geweldig, ik vind het weer een toppertje eerste klas, super.
Liefs van Anita

LottesCards zei

O, lieverd, wat een schitterende kaart heb je gemaakt!!! Leuk spelen met de heat-tool hé? ;-) Je hebt echt een super knappe kaart gemaakt!!! Ik ben weer helemaal aan het genieten. Schitterend gemaakt! Daar zal Noortje zeker blij mee zijn ;-)

Liefs Lotte

Antoinette Voorn zei

Je hebt weer een schitterende kaart gemaakt met deze materialen,dit is smullen joh!

Gr Antoinette
http://antoinettecreacards.blogspot.nl

Durvina zei

Wat een gave creatie heb jij gemaakt voor Noortje!!
Ziet er weer super uit.

liefs, Durvina

Delphine zei

Gorgeous! The shape and details are just fantastic! Thanks for joining us at Tilda's Town and good luck! Delphine xx

Louise zei

Hello Karin! ❤
This is so beautiful! Stunningly coloured and with so many lush details! I'm just adoring your shape!! Can't stop looking at it - even drooling a bit ,) lol!

Thank to so much for joining MDUC this week :)
Welcome back!
Hugs, Louise

Elizabeth zei

Wow, Karin, amazing coloring on this card! Love all those beautiful details and your fab design! thank you for the inspiration! Hugs, Elizabeth xx

DesignerDiva zei

WOW! What an amazing creation and your colouring is stunning!
Thanks for playing at Diva's this week and good luck
Hugs Laurie xx