vrijdag 17 mei 2013

Reminder IAMC-Christmas Sketch


Hoi hoi!

Ik wil jullie vandaag aan onze Christmas challenge herinneren van IAMC. Durvina heeft een mooie sketch gemaakt en we hopen dat er nog veel deelnemers mee zullen doen. Hop snel over en doe mee!

Dit is mijn kaartje:

Het DP papier heb ik een keer gewonnen met een candy. De achterste laag heb ik bewerkt met Distress Stain en Glitte Snow nadat ik de randen flink heb opgeruwd. Ik heb kraftpapier gebruikt en als basis wit cardstock.


Deze lieve Cocco with present heb ik gekleurd met Flex en Copics. De randen ook weer bewerkt met Glitter snow. Daar achter een kanten randje geplakt.

De rode kraag van de bloem heb ik gemaakt van een stukje lint. Die heb ik aan één kant geregen en vastgezet. Een witte bloem erdoor heen gestoken, blaadjes erachter, kleine roosjes erbij en die groene takjes zijn echte gedroogde takjes. Gekregen van een lieve tante.

Als laatste een paar pareltjes (Action) en weer een exemplaar klaar :D Ik hoop echt dat jullie ook gezellig mee doen en kijk er naar uit om te zien wat jullie ervan maken!

Intussen krijg ik al wat verjaardagskaartjes binnen en wat is dat toch zoooooo ontzettend leuk!!! Ik wil Jolanda, Janie, Gerie, Lotte, Corry en Ans S onwijs bedanken voor jullie prachtige kaarten; zucht... ik word hier zo blij van :D

Tot later!!


11 opmerkingen:

Antoinette Voorn zei

Wat een cutie van een kaart! Supertoppiejoppie!

Gr Antoinette

Scraptastische hobby zei

Wat een gaaf kaartje Karin! Heel mooi zoals je alle randen hebt bewerkt, en het kerstbeertje is super van kleur.
Dank je wel voor je lieve reactie op mijn verjaardags kaartje voor jou. De eerste keer dat ik drie postzegels nodig had om een kaart op te sturen, hihi. Ik heb er veel plezier aan gehad tijdens het maken. En lief dat je volger wordt, maar dat zijn we al lang van elkaar hoor! Is dat de Leeftijd??
Lieve groetjes van Gerie

LottesCards zei

Wat een schitterende kaart! Wat jammer dat er zo weinig deelnemers zijn, de sketch is mooi!!! Ik zou willen dat ij tijd had ;-) Het afdrukje ligt al klaar hoor!

Super dat mijn kaartje goed is aangekomen! Ik hield de mail al in de gaten ;P Want je weet het tegenwoordig niet hé? Met die post...

Fijne dag maandag, lieverd!!!

Liefs

Durvina zei

Wat een dotje!
Leuke kaart heb je gemaakt met "mijn" sketch!!

liefs, Durvina

Riet zei

Wat is dit weer een schitterende kaart Karin.

Liefs Riet.

Hanny zei

OO Wat is dit mooi gemaakt zeg, ontzettend lief afdrukje en zo mooi ingekleurd, erg mooi weer.
Fijn weekend, liefs Hanny♥

corryskaart zei

hoi karin
wat een geweldig mooie kerstkaart zo leuk met al die details erop,dat is voor een blogger genieten:-))
groetjes van corry

janieworkum zei

Wat een beeldige kerstkaart heb je gemaakt volgens de sketch
groetjes Janie

Dina zei

wat een prachtige kart super moo

Neline zei

Het is weer een bjoetie Karin, dit stempeltje blijft ook een toppertje.
Net als zo veel eigenlijk;)
groetjes
Neline

jolanda zei

heel mooi kaartje