vrijdag 3 mei 2013

Midway reminder IAMC # 55

 
Lieve bloglezers,

Onze "eerste" challenge bij IAMC "Maak een envelop-kaart" is een echte uitdaging, tenminste dat vond ik. En tja, zo'n uitdaging kan ik gewoon niet laten liggen ;p Ik heb er een Midway kaartje van gemaakt.

En hup... aan de slag! Met het Oranjefeest nog in mijn achterhoofd zag ik dit lieve Magnoliapapier met kroontjes, je zoekt er dan zo'n gewelig karaktertje bij en voila, de basis ligt er. En een basis in grijs/wit tinten vraagt natuurlijk om gelijke kleurtinten in Tilda (tenminste bij mij ;p).

Haar haren en om haar heen, heb ik witte Perfect Pearls gebruikt; niet te zien op de foto maar dat zit er echt op. Happy Brithday en de Doohickeys zijn ook van Magnolia. Het mooie filigraan element komt bij AnMa vandaan. Achter Tilda vind je rozenblaadjes van de Xenos en een taartrozet.
 
Aan de binnenkant een klein envelopje gemaakt waar je het cadeautje (meestal geld of een bon) in kan stoppen. Want dat is wel een element die ik vaak mis als je een kaart geeft. Geef je een prachtige met bloed, zweet en tranen gemaakte kaart, ligt daar weer zo'n flodderig papiertje in wat er eigenlijk niet bij past. Dus ik heb me maar voorgenomen dat ik dat vaker ga gebruiken (hmmm... dat envelopje of juist dat geld? *lol*). 
 
Ik ben super benieuwd wat jullie van mijn Midway kaartje denken. Hoewel ik er even moeite mee had om 'm te creëren vind ik het zelf eigenlijk wel een plaatje geworden (nee hoor! Ik ga echt niet naast mijn schoenen lopen hihih!)

 

Doen jullie ook gezellig mee met de challenge? Als je het ook leuk vind om zo'n envelopje vaker in een kaart te maken, dan heb ik een template gemaakt die je mee mag pakken. Wel zo handig als je hier nu toch bent ;p Ik heb 'm ook in een .studio file. Wil je die liever in je bezit hebben mail me dan even.


 Succes en laat zien wat jij er van gaat maken!



15 opmerkingen:

Riet zei

Wat een schitterende kaart.

Liefs Riet.

Cinderella zei

Hoi Karin
Je kaart ziet er schitterend uit
Lieve groetjes Cinderella

LottesCards zei

Wat een schitterende kaart heb je weer gemaakt! Helemaal geweldig vind ik het!!! Ik neem het patroontje zeker graag mee ;-) Ik ben ook altijd bezig om het van binnen ook mooi te maken... HIHI

Zeg, en je kleuren is weer super!!! Leuk hé!?

Liefs

jolanda zei

heel mooi kaartje en wat leuk in deze kleur

Dina zei

een schitterende kaart super heeft stijl

Anita Meijer zei

Net ook al gereageerd op het challengeblog maar wat is je kaart weer schitterend Karin, een toppertje eerste klas weer. Supermooi.
Liefs van Anita

Brita zei

What a gorgeous card. Your colouring is fantastic and he white/grey combo makes the card so elegant. Thanks so much for sharing your creation with us at Marvelous Magnolia and hope to see you soon.
Hugs, Brita

PatriciaKleijn zei

super leuk hoor meis

Groetjes
Patricia

Unknown zei

wauw wat een lief kaartje! super leuk

groetjes gerrie

Hanny zei

Wow, wat heb je dit weer ontzettend mooi gemaakt.
fijn weekend, liefs Hanny♥

Antoinette Voorn zei

Gave magnolia kaart en helem aal in deze kleur!

Gr Antoinette

Marcella zei

Hoi Karin
Wauw wat een super mooie kaart .
Prachtig in deze kleur .
Gezellig dat je meedoet met de Challenge bij Hobby Home

Groetjes Marcella

Pulsatilla zei

WOW - your card is amazing!!! I like your choosen colour!!! Thanks for yoining us at STEMPEL-MAGIE. I hope to see you soon for the next challenge!!! hugs, ANDREA

Anoniem zei

What a lovely Card you have made. The Color of the Image an the Card are amazing.
Thank you for joining us at Stempel Magie
Hugs Elfie

Teresa zei

Oh wow what a gorgeous creation, thanks for sharing it with us at Midweek Magnolias this week and good luck in the draw. Teresa xx