dinsdag 8 januari 2013

Een Poezie album

Eindelijk... mijn dochter heeft er zo lang op gewacht...

Volgens mij is het alweer twee jaar geleden toen ze haar eerste Poëziealbum kreeg. Ik had haar al een paar keer beloofd om er in te schrijven maar nog steeds niet gedaan *schaam* Ik heb mijn eigen album ook nog en het is zo leuk om daar zo nu en dan weer in terug te bladeren. Hebben jullie zelf ook een album of misschien geven aan jullie dochter?

 

Van de week is het er dan eindelijk van gekomen. Ze wilde graag dat ik een Magnolia stempel er in verwerkte. En dat heb ik dan ook gedaan. Eerst zoeken naar een mooi versje wat ook niet echt meevalt hoor. Er zijn er genoeg maar niet voor moeders en vaders. Toch iets voor ons gevonden en mijn versje staat er nu in. Wat hebben jullie voor versje als ouders er in staan? Misschien leuk om bij een volgend bericht er een aantal op het blog te plaatsen (als jullie dat goed vinden).


En dan de stempel... Dat valt niet mee als je normaal veel lagen en materiaal gebruikt. Het album moet natuurlijk wel goed dicht kunnen en toch gevuld zijn.


Ik heb de grote  Fanciful Flourish B117 (toch wel mijn favoriet ;p) gedraaid en deze gestempeld op de bladzijdes. De kleine Flourish ook bestempeld en opgeplakt. Een lintje, wat plakparels en nog wat bloemetjes uitgeponst. Tilda is ingekleurd met Copics. Wat glitterlijm op het hart en wat poststempel afdrukjes.

En wat was ze blij! Ze heeft wel een paar keer gezegd dat ze het zo mooi vindt. Zucht... waarom heb ik er zo lang mee gewacht? Nou ja, wel weer een goed voornemen afgevinkt ;p


En nog wat leuks oor mij ;p
Ik zag gisteren dat ik uitgenodigd ben als Gast-Designer voor Creative Cutting Challenges. Een challenge blog waar ze de snijmachine als uitgangspunt nemen. Heb je geen snijmachine dan mag je ook meedoen hoor. Hop over naar hun blog voor verder informatie.Echt super leuk dat ik uitgenodigd ben en ik kan je zeggen: het wordt een hele uitdaging voor mij!
Mijn deelname zal begin februari zijn dus ik heb nog even ;p

Ik wens jullie een hele fijne dag toe en voor alle nieuwe volgers: welkom op mijn blog! Echt super bedankt voor jullie reacties en ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden.

YES!!! Top 3 + GDT by TDMC

 25 opmerkingen:

Janine Vegter zei

mooi gedaan..ik moet volgende maand nodig aan de gang met ikkeboeken bijwerken

Hanny zei

O wat heb je dat mooi gemaakt!
Ik heb helaas mijn poeziealbum niet meer, erg jammer. Mijn kinderen (3 dochters) hebben alledrie een poeziealbum maar ze wonen niet meer thuis en hebben die meegenomen. Echt fijn om herinneringen op te halen van bijvoorbeeld opa's en oma's die nu niet meer leven. Een gedichtje weet ik zo 1..2...3 niet maar dit is erg mooi.
Liefs Hanny

Cindy zei

Hoi Karin,
Wauw zeg wil je ook in mijn poezie album schrijven (nee grapje hoor)
maar het ziet er echt zo schitterend uit en zo`n lief gedichtje.
Ik heb zelf 2 zonen dus tja die houden zich niet bezig met zulke dingen.
En ik heb er idd ook nog eentje op de zolder liggen in een curverbox samen met wat oude meisjes boeken van die goeie oude tijd hahaha
Liefs Cindy
en ps ik denk dat dit het wachten toch wel waard was

Jeanet van der Lee zei

Hier heb ik maar één woord voor Karin SCHITTEREND, ik weet alles van die poezie albums die blijven liggen...pfff..vind het altijd maar lastige dingen, maar zowel je gedicht als de Tilda is geweldig gelukt! Groetjes, jeanet

Anita Meijer zei

Eh ja die moet ik inderdaad ook nog ergens hebben liggen, maar zal echt niet weten waar. Een dochter heb ik niet maar ik weet wel dat er bij mijn mannetjes vriendenboekjes de ronde gingen, alleen was dat een stuk makkelijker, daar hoefde je alleen maar in te vullen wat er gevraagd werd, dus geen gedichtjes en zo. Ik vind dat jij het weer fantastisch gedaan hebt voor je dochter, daar zal ze superblij mee zijn. Top. Gefeliciteerd met je gastdesignerschap Karin, super voor je.
Liefs van Anita

Irene zei

OOOOOh smelt smelt Karin!!!!!

xx Irene

janieworkum zei

Hoi Karin
Wat is dit beeldschoon, het gedichte was ook zo lief. Daar mag je dochter trots op zijn.
groetjes Janie

Sandra's Scrapsels zei

Hartstikke mooi en lief gemaakt Karin!!! Echt een schattig gedichtje en niet zo gek dat ze er zoooo blij mee is!!!

Gefeliciteerd met je Gast-DT-schap!

Liefs, San X
Tot overmorgen!

Janny zei

Dat is een mooi versje geworden en kaartje erbij, weer heel anders dan vroeger met de poëzielaatsjes. ja ik heb de mijne nog, en mijn schoonmoeder ook die heeft er prachtige antieke plaatjes in staan!(dateert ongeveer uit 1920)

Groetjes Janny

Jolanda zei

Prachtig . . ., en wat een mooi versje!

Christa zei

Hoi Karin , wat super schattig heb je dit gemaakt voor je dochter !! Leuk dat je meedoet bij Tilda's Town. Liefs , Christa.

Crea S zei

Zo mooi! Daar zal je dochter wel erg blij mee zijn geweest! Ik heb er twee gehad, de oudste is helaas spoorloos verdwenen. Ik weet nog hoe fier ik steeds weer was als er een nieuw versje en leuke tekening bij kwam. Mama vond het ook zo moeilijk om een toepasselijk versje te vinden (en internet was toen nog niet in huis). Uiteindelijk heeft ze toen gewoon -een recht uit het hart-tekstje erbij geschreven.

Pam Sparks zei

Love your Tilda coloring Karin! Delightful and charming page! So glad you linked up to Tilda's Town Challenges! Thanks for playing!

HenP Produkties zei

Wow, dat heb je toch mooi gemaakt, zonder alle laagjes, toch mooi.. Ik zou eerst mijn poeziealbum uit het stof moeten halen, heb hem nog wel, maar waar...
Ben benieuwd naar je creatie in februari als gastdesigner, zal wel weer heel erg mooi zijn, jou kennende.
Heel veel freubelgroetjes,'
Hilde

Tineke zei

Wat super gedaan Karin echt helemaal top! Ik heb zelf op zolder ook nog mijn poeziealbum liggen ;-)

Groetjes Tineke

Rachel zei

Aahhh. hier krijg ik een nostalgisch gevoel van....Prachtig!!!
liefs Rachel

Carolien zei

Wat prachtig heb je de bladzijdes in de poezie album gemaakt zeg!!! En een mooi tekst erbij en ja een tilda kam je niet vergeten he!! Je dochter zal er vast mee gaan pronken bij haar vrienden hihihihi!!!

Groetjes Carolien

mae zei

Beautiful creation and your coloring is lovely! Thanks for joining us at Tilda's Town this week.
Hugs,
Mae

Richtsje zei

Prachtig Karin, en ja ik heb die van mijzelf ook nog! Ligt wel helemaal uit elkaar maar is nog wel compleet. Mijn ouders hebben daar ook nog in geschreven, super herinneringen! Ik moet zeggen je inspireert me wel, is nu ook wel iets voor mijn oudste kleindochter!

Groetjes Richtje

Carla Burger zei

Hoi Karin, wat heb je dit prachtig gedaan en zo'n mooi gedichtje voor je dochter. Leuk dat je meedoet met Tilda's Town Challenges deze week en veel succes. Groetjes Carla.

LottesCards zei

o, wauw!!! Wat heb je dat prachtig gedaan voor Tessa. Helemaal super.

Best lastig idd dat het plat moet zijn, maar toch heb je er diepte ingekregen, ze zal er zeker mee gaan pronken ;-)

Liefs

Dora zei

hartstikke leuk gedaan. super!

Colinda zei

Wat super mooi!! Ik heb mijn album ook nog, toen mijn jongens klein waren was een vriendenboekje een rage maar bij mijn nichtje heb ik me ook heerlijk uitgeleefd in haar poëzie album. Gefeliciteerd met je GD spot. Een gezellige dag vandaag, Colinda

Anneke. zei

Prachtig gemaakt in de poëzie album van je dochter. Ik zou daar nooit aan gedacht hebben, maar het is gewoon heel leuk!
Bedankt voor het mee doen bij de DMCC.
Groetjes Anneke.

miriam zei

wat een leuk idee zo ,mooi geworden hoor een leuke herinnering voor haar later
bedankt voor je deelname aan DMCC
groetjes miriam