woensdag 12 december 2012

Joy to the world...

 

Zo he he.... daar ben ik weer eens! Na ruim twee weken niets te hebben gefreubeld, eindelijk weer eens wat uit mijn handen gekregen. Wat een gedoe zeg als je je freubel-mojo niet meer hebt. Zo maar in eens floep weg! Hoe graag ik het ook wilde het lukte gewoon niet.

Gelukkig bracht mijn lieve hubbie daar verandering in. Vorige week  waren we 12,5 jaar getrouwd en werd ik smorgens op bed verrast door onze kids met twee mooie bossen rozen. Daarna kreeg ik een enorm cadeau op schoot. Na het uitpakken bleek ik de nieuwe eigenaar te zijn van een Silouette Cameo. Hoe gaaf!!! Ik wist even niet wat ik uit moest brengen behalve dat ik iets wat stuiterend op bed zat hahah!

Na het Sint feest hebben we het bureau in mijn hobbykamer groter gemaakt en heeft Sil een plekje gekregen. Dus... wie heeft er zin in een gezellig workshopje hahaha!

Na wat worstelwerk met Sil is het me gelukt om de mooie kerstroos van Sandra uit te snijden. Dat heb ik gedaan op creme kleurig papier en de randen gedistressed (is dit wel een woord? ;p) In de banner heb ik de tekst geplaatst:





 

Het kinderke heb ik op een bedje van veren gelegd. Zo bijzonder om deze stempel te kleuren vind je niet?  Met heel veel eerbied heb ik de kleuren aangebracht en had er een heel bijzonder gevoel bij. Heel toevallig speelde er op de achtergrond net een kerstnummer en toen had ik het licht gezien hahahah! Alle gekheid... een bijzonder momentje was het wel :D


De kerstroos kan je als "gewone" kaart openen dus je kan er aan de binnenkant een mooie boodschap plaatsen. Wil je deze kerstroos ook maken? Bij Sandra kan je dit patroon bestellen.


Nu maar snel weer aan de slag met de volgende kerstkaart. De dagen vliegen voorbij en nu ik twee weken de boel de boel heb gelaten, moet ik nu flink door pezen. Een leuke bijkomstigheid is dat Nicole Verkooijen een workshop heeft gemaakt voor het werken met een Sil.  Die workshop heb ik gelijk aangeschaft en ga nu vol in de leer bij Digital Nicole hihihi!

Ik beloof nu weer snel terug te zijn en jullie blogs ook weer snel te bezoeken!!

Lijstje met de materialen die ik gebruikt hebt:

Cardstock en papier kleur creme
Distress Ink  Fired Brick, Victorian Velvet, Peeled paint en  Frayed burlap
Magnolia stempel Litte Holy Baby en banner
gekleurd met Flex Markers
Veren
hulstblaadjes van Cheerly Lynn
lintje
belletjes








25 opmerkingen:

janieworkum zei

Hoi karin
wat heb je dat mooi gemaakt. ik vind het beeldig.
groetjes janie

Maris zei

hi karin, ja meid ik miste je al, en nog van harte gefeliciteerd met jullie 12 en half jarig huwelijk, en wat een bofkont ben jij zeg wowwww, ik kom in het nieuwe jaar maar eens ff naar Sil kijken als je het leuk vind xx

Tineke zei

Wauw dat ziet er weer gaaf uit Karin en die bloem is een pracht.

Groetjes Tineke

marja zei

Wat een prachtig kaartje Karin!!!
Wat lijkt me dat een fantastische snijmachine!

Lieve groetjes Marja.

Corrie zei

Wauwwww wat ben jij verwonnen zeg met een super gaaf Cadeau, ik vind je kerstroos geweldig mooi

groetjes Corrie

Richtsje zei

Wow Karin, super voor je! En wat heb je er al een prachtige creatie mee gemaakt! Ik heb het patroon al besteld maar nog geen tijd gehad om het te maken! Nu kriebelt het wel...wie weet dit weekend... Maar jij kunt er trots op zijn en hopelijk heb je nu je inspiratie weer terug! Kunnen wij weer van je mooie creaties genieten!

Groetjes Richtje

Anita Meijer zei

Nog gefeliciteerd met jullie 12 1/2jarig huwelijk Karin. En wat ben jij super verwend zeg, wauw. En helemaal top je inspiratie was ook meteen weer terug, hoe fijn is dat zowel voor jou maar ook voor ons want dan kunnen we weer van je kaartjes genieten, zoals deze, helemaal super is die geworden.
Liefs van Anita

Sylvia zei

Hoi Karin,
Wat geweldig om zo'n cadeau te krijgen.
We hebben allemaal wel eens last van een dipje.Soms heb ik zo veel dingen in mijn hoofd,maar komt er niks uit mijn handen.
Maar je kerstroos is prachtig geworden.
Groetjes Sylvia.

Sarah - Crea S zei

Als dat geen leuk cadeau is...
En je eerste project is zeker en vast geslaagd! Die veertjes als bedje is een leuk idee...
Nog heel veel plezier met je sil tijdens het freubelen!

ellyscard creatief zei

Een prachtige creatie heb je weer gemaakt.
Nou je bent wel verwend zeg ik zal eens even iemand tippen {ik ben 1 januari jarig}Dit lijkt mij ook geen gek cadeau.
Gr Elly

jolanda zei

heel mooi gedaan

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een verrassing Karin en je hebt er meteen al iets bijzonders mee gemaakt,ben benieuwd wat er nog meer gaat volgen,veel plezier er mee,lieve groetjes Miranda

corryskaart zei

Hoi Karin
Nou je hebt het licht echt gezien want deze kerstboom is een juweeltje geworden,zo mooi niet onder woorden te brengen en veel knutselplezier met je nieuwe hobbykindje
Groetjes van corry

Antoinette Voorn zei

Hoi Karin,

Waar haal je zo een lieve man, die je Sil geeft??? hahahaha. Gaaf hoor. Van harte gefelicteerd nog en de kerstroos mag er zeker weten. Mooi gedistressed! Top.

Gr Antoinette
http://antoinettecreacards.blogspot.nl

jacqueline zei

Gefeliciteerd met jullie 12.5 jaar huwelijk en wat ben je verwend zeg.....waanzinnig.
Je creatie is weer helemaal top...prachtig.
Hopelijk is je inspiratie weer helemaal terug.

Groetjes Jacqueline

Christa zei

Hoi Karin , super ziet dit er uit ! En wat een geweldig kado heb je gehad .... beetje jaloers ben ik wel. Leuk dat je meedoet bij DML. groetjes , Christa.

Jeanet van der Lee zei

Wow, wat een prachtig cadeau heb jij gekregen zeg en ik schat dat dit zeker aan jou besteedt is hoor. Dit is in elk geval alweer een prachtige creatie en perfect voor onze challenge bij DML. Bedankt weer voor je deelname. Groetjes, Jeanet

inge zei

Dit ziet er werkelijk prachtig uit Karin. Wat een schitterende bloem is dit geworden zeg! Leuk dat je meedoet bij Simply Magnolia.

Groetjes Inge

Neline zei

ooohh...wat heb je dat prachtig gemaakt zeg!!!
Helemaal superssss!
Gezellig dat je meedoet met onze challenge bij DML.
Veel succes!
groetjes
Neline

Karin zei

Prachtig hoor Karin!
Fijn dat je je mojo weer terug hebt.
Leuk dat je meedoet met de challenge van Simply Magnolia.
Groetjes Karin

Hanny zei

OO dat is inderdaad nog eens een leuke verrassing, geweldig. En dan krijg je ook gelijk weer inspiratie, heerlijk. Mooi gemaakt hoor, echt top. Trouwens nog van harte gefeliciteerd met je 12½ jarig huwelijk.

liefs Hanny

Lins zei

Waaw Karin,

dit is echt o zo mooi, super!!!

Gefeliciteerd met je huwelijksverjaardag en wat een tof cadeau heb je gekregen. Ik heb er ook net eentje en wat snijdt deze machine supermooi he. Vergeet niet dat je deze week allemaal gratis files krijgt.

Enne fijn dat je meedoet met simply magnolia :-)

Groetjes,

Lins

LottesCards zei

Eindelijk even tijd om nog een reactie achter te laten, bloos, bloos... Ik had hem natuurlijk wel bewonderd ;-) Nou, die sil staat bij deze ook op mijn verlanglijst! Wat een geweldige creatie!!! Hij is werkelijk schitterend!!!


Liefs

Anoniem zei

Dat is een mooi en lief kado! En weet je wat ik doe als ik even geen inspiratie heb? Iets totaal anders. Dan ga ik bv haken of breien. De laatste keer ben ik nieuwe kussenhoezen gaan naaien. Of een recept koken. En dan komt de kaartinspiratie vanzelf weer terug!

Elaine zei

Oh this is gorgeous Karin! I love the shape, sooo pretty!

Wishing you and your family the Merriest of Christmas's and a Very Happy New Year.

Big hugs
Elaine xxx