woensdag 18 januari 2012

De binnenkant van Colours of life

Hallo Bloginnen!

Zoals gezegd heb ik de binnenkant van de kaart gemaakt. Eigenlijk toch wel erg leuk als je behalve de voorkant ook nog eens aan de binnenkant verrast wordt met een mooie creatie. Ik heb in het midden een vakje gemaakt waar ik bijv. geld in kan stoppen. Nooit leuk om te geven maar wel altijd leuk om te krijgen ;)
 
Hier kan je het papier wat ik zelf digitaal gemaakt beter zien. Ook hartstikke leuk om te doen en origineel: niemand heeft het :) Soms ook wel eens lastig want ook hier in gaan wat uurtjes zitten om het uit te werken. Gelukkig heb ik heel wat reacties van jullie gehad dat ik niet de enige ben die echt tijd te kort komt als het gaat om onze hobby hihi! Ik wil jullie dan ook hartstikke bedanken voor alle berichtjes. Ik heb er echt lol in om ze te lezen en heb nu ook gevonden hoe ik kan reageren zonder dat het om mijn blog verschijnt! Lang leven de digitale wereld hahaha!


Tot snel en blogs maar weer!!


9 opmerkingen:

Sandra zei

Wauw zeg echt prachtig!!! En wat knap zeg dat je het papier zelf hebt gemaakt helemaal super, en dat potje extra tijd voor de hobby heb ik vanmorgen bij de boodschappen ook weer niet gevonden nog maar even verder zoeken!!
Groetjes Sandra

Elise zei

Wauw wat is dit weer prachtig! Super mooi papier heb je gemaakt, erg knap hoor! En handig, heb je altijd origineel papier.....Ik heb ook altijd tijd te kort wat het hobbien betreft.....is ook zo lekker ontspannend werk....
Groetjes Elise

Plony zei

Geweldig, wát is dat mooi geworden zeg. Heel knap dat je je eigen papier maakt, complimenten!!!!!
Groetjes,Plony

LottesCards zei

Wauw, als je dit als kaart zou krijgen ben je toch ook al super blij. een prachtig geheel bij de voorkant! (nog even snel terug gezocht, hihi, had hem wel gezien maar moest weer even terug zien van oja...haha)

Tijd is voor ons allemaal denk ik wel een herkenbaar probleem. Maar nu kan je de tijd die je wel hebt wel extra waarderen.

Liefs Lotte

Tineke zei

Wauw wat ontzettend gaaf en dat je het papier zelf hebt gemaakt, super!!!

Groetjes Tineke

Ans S. zei

Nou die binnenkant ziet er ook prachtig uit, wat goed van je om zelf papier te ontwerpen.

Gr. Ans

Sandra's Scrapsels zei

Nou zeg...kijk ik eventjes vanwege drukte niet op je blog, staat het gelijk weer vollll met prachtige creaties!! Je hebt weer flink je best gedaan Karin!! Allemaal weer toppers en in de schitterende "Karin-stijl"!!
Helemaal goed!!

Groetjes, Sandra

Babette zei

De binnenkant is erg mooi geworden, zo wordt geld wel leuk om te geven. En ook hier tijd tekort hoor, zullen de meeste wel last van hebben.
Groetjes Babette

Liz's creative corner zei

Awesome creation hun, fab paper design, well done, hugs Liz xx