zaterdag 29 oktober 2011

Oud & Nieuw


De maanden glijden voorbij en nog even dan zitten we alweer in 2012... Wat zal het komende jaar allemaal weer met zich mee brengen? En wat hebben we afgelopen jaar allemaal mee gemaakt...


Met deze hersenspinsels in mijn gedachten heb ik deze kaart gemaakt met op de achtergrond het tikken van de klok. Echt tikken hoor ;) Ik wilde ook graag mee doen met de DT call van de Nederlandse Kaarten Uitdaging en de call sluit morgen. Maar het is me gelukt!


Het resultaat is deze Oud & Nieuw uitvoering. Weer eens wat anders dan een kerstkaart :DIk wil ook nog even iedereen bedanken die de moeite nemen om een berichtje achter te laten op mijn blog. Dank jullie wel!!! Ik geniet van alle lieve opmerkingen en plaats ze glimlachend op mijn blog :)En natuurlijk de nieuwe volgers van harte welkom, Ik vind het ontzettend leuk dat jullie je aangemeld hebben!


Ik hoop jullie weer gauw te zien (Toch nog wel voor 2012 ;P )!

Lieve groetjes, Karin

14 opmerkingen:

Ans S. zei

Schitterende oud en nieuwkaart.
Succes met de DT call van de Nederlandse Kaarten Uitdaging.

Groetjes Ans

Sandra zei

Wauw echt een hele gave kaart mey veel mooie details, veel s6 met de dt call!!!
Groetjes Sandra

Marlies zei

Wauw wat een super mooie kaart heb je gemaakt! Geweldige details en super leuk gedaan met de klok en wat een mooie bloemen erbij. Wat mij betreft zit je in de DT. Succes!!
groetjes, Marlies

Diana zei

Wat een mooi kaartje. Leuk dat je meedoet aan de challenge van IAMC, veel succes.
Groetjes Diana.

cardsonly zei

heej karin bedankt voor je reactie op mijn blog ik vind het ook super gaaf dat ik gewonnen heb nu nog benieuwd naar wat :P heb ze me e-mail adres in een reacite achtergelaten omdat ik geen outlook heb dus vandaar :P dit kaartje is ook echt super geweldig ik had ook al voor oud en nieuw de klok stans van tim holtz in gedachten deze is er ideaal voor

groetjes celine

stempelfreaks zei

Wauh wat maak jij prachtige creaties zeg! Wij zijn meteen volger van je geworden.
Groetjes Astrid & Larissa

*~Patries~* zei

mooi kaartje hoor

Bedankt voor je deelname bij IAMC

Liefs,
Patricia

carla zei

Super, supermooi !!!
Wat heb je dit weer knap gemaakt.
Ik ben helemaal weg van je creaties.

Groetjes,
Carla

Jolanda zei

Leuk dat je ook uigekozen bent als nieuw lid van het designteam, van de nederlandse kaarten uitdagingen, ik hoop dat we een leuke tijd hebben in het team
groetjes Jolanda

Heleen zei

Je kaart is ook echt prachtig! Ik ben net als jij ook 1 van de gelukkigen die het DT team mag versterken. Ik hoop op een prettige samenwerking. Ik wordt gelijk volger bij je.

Groetjes,
Heleen

Karin zei

Wat een prachtige kaart. Die klok op de achtergrond vind ik super. Bedankt voor het meedoen met de challenge van It's a Magnolia Challenge.

Marianne zei

Hallo Karin
Gefeliciteerd met je Dt-plekkie.
Op een prettige samenwerking dan maar.
Groetjes Marianne

Annette zei

Wat maak jij mooie kaartjes, ze zijn allemaal geweldig. Ook mooie gedurfde kleuren. Prachtig blog en ik ben meteen je volger geworden. Kom je ook eens kijken bij mij?
lieve groetjes Annette

Liefs Ineke zei

Leuke kaart heb je gemaakt. dank je wel voor je bijdrage aan IAMC.

Groetjes van Ineke