donderdag 29 september 2011

Kerst ster

Hier is ze dan... Het heeft wat moeite gekost maar uit eindelijk is ze toch mooi geworden. Na mijn Kerstgroet in doosje heb ik geprobeerd ik met de meer traditionele kleuren een creatie te maken. Dit is het resultaat:


Toch wel een beetje gek hoor om met 25 graden een kerstkaart te maken terwijl de bladeren in alle kleuren van de bomen vallen... Allemaal mooi maar toch wel erg tegenstrijdig!Ach, als je het van de positieve kant bekijkt: We hebben de zomer, de herfst en de winter gehad... Op naar de lente hahaha!
 

Nu ga ik me focussen op de uitdaging die ik heb gekregen van Dutch Magnolia Lovers. Heb een ideetje wat ik eerst ga uitwerken als proef. Ben benieuwd of het lukt...

7 opmerkingen:

Ans S. zei

Ik vind je kerstkaart er super mooi uit zien.

Groetjes Ans

Debbie Pamment zei

What a gorgeous book box - LOVE the bright papers you used - it looks so festive.
Thanx so much for joining us at MDUC this week
xXx

Christa zei

Hoi Karin , erg mooie kerstkaart heb je gemaakt. Lekker in de traditionele kleuren en wat heb je veel mooie details gebruikt. Hele mooi bloementoef op de voorkant. En ook de binnenkant zo gaaf afgewerkt. Ik ben benieuwd wat je gaat maken voor DML....Ik zit er zelf nog mee te worstelen. Creatieve groetjes van Christa.

Ingrid zei

Ik vind je boekkaart echt prachtig! Met die mooie warme kleuren en grote bloemen... En ook je vorige creaties zijn prachtig, al je gewonnen blinkies zijn dan ook echt verdiend!
Hugs Ing

marja zei

Wooow wat een super mooie boekkaart heb je gemaakt!

Lieve groetjes Marja.

angel zei

Een heel leuk blogje kwam er per toeval op terecht maar dacht ga ineens volger worden , je kan als je wil ook steeds op mijn blogje terecht ;))) , jou kertskaart is superleuk gemaakt .
Groetjes Anja

Janny zei

Wat een schitterende boekkaart zeg, en zulke vrolijke kleurtjes, mooie details, lieve groetjes Janny