dinsdag 15 september 2015

Liefs & Kusjes


Lieve lezers,

Hier ben ik eindelijk weer eens met een gewoon kaartje. Wat is dat alweer lang geleden zeg! Tussen alle bezigheden door ben ik heel veel aan het freubelen geweest op allerlei verschillende gebieden. Ik heb m'n hobbykamer, m'n waskamer en m'n slaapkamer geheel gerestyled en volop bezig met het organiseren van de bruiloft van mijn zus als Weddingplanner. Dus even een rust momentje ingelast om eindelijk weer eens een lieve Tilda te kleuren.


Omdat het alweer even geleden is dat ik m´n Copics gekleurd heb, was het wel weer even klungelen. Ik geloof dat ik Tilda drie keer opnieuw heb gedaan maar eindelijk was ze naar m'n zin. De schaduwranden heb ik gedaan met mijn Faber Castell potloden.


De stempel heb ik bij de Boekenvoordeel vandaan en met embossing poeder en heattool behandeld.


De roze roosjes heb ik zelf gemaakt, de houten vogeltjes komen bij de Action vandaan en nou ja, de rest spreekt van zelf toch...


Ik wens jullie allemaal een fijne dag toe! 
Ik doe mee met de volgende challenge: 
WOEHOEEE!!! Gewonnen bij: 

  


7 opmerkingen:

LottesCards zei

Schitterend!!! Wel rustig voor jouw doen, maar zo komt het papier schitterend tot zijn recht. Ik ben er weg van! Knap gekleurd trouwens :D Leuk te zien dat je weer de kaartjes hebt gevonden, ik geniet er van om bij je langs te komen op jouw blog. Liefs!

Anoniem zei

Schattig!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Sandi's Samples zei

This is so pretty and your coloring on this image is fabulous! Thanks for playing with us this week at http://www.7kidscollegefund.com/
Huggs
Sandi

Janine Vegter zei

liefff

Colleen Holmes zei

Very pretty! Gorgeous coloring and designing! Thank you for playing athttp://7kidschallengeblog.blogspot.com

Diana zei

Wat een schattig kaartje Karin. Leuk dat je meedoet met de challenge bij TFMC, heel veel succes.
Groetjes, Diana

Anja v K@@rten zei

Gewoon Supersssssssssss!
Creatieve groetjes, Anja