dinsdag 14 januari 2014

Laatste kerst kaart


Jeetje!!! Wat is het lang geleden dat ik een berichtje geplaatst heb zeg... dat is geloof ik nog niet eerder gebeurd. Maar heee... ik ben weer van de partij en wil je mijn laatste 2013 kerstkaartje laten zien. Dit kaartje heb ik speciaal gemaakt voor mijn ver-weg-buurvrouw. Zij is afgelopen september verhuist naar de andere kant van Nederland. En binnenkort komen wij gezellig een weekendje over.


Ik heb een paperbag uitgesneden en gebruikt als cadeauzakje... als echt cadeauzakje want naast de kaart had ik ook nog drie naamkaartjes gemaakt voor op de kersttafel. De naamkaartjes heb ik gemaakt op een stukje cardstock en een frame uitgestanst met m'n gewonnen snijmallen van Noor! Deze snijmallen had ik 16 november gewonnen bij Cards en More By Joyce Martens


 
 
Om heel eerlijk te zijn wist ik niet zo goed hoe of wat ik er mee aan moest en toen ik net de prijs gewonnen had en mijn ver-weg-buuf aan de telefoon had, gaf zij me een idee... vandaar dat ik voor haar deze naamkaartjes had gemaakt. De randen heb ik bewerkt met Tea Dye en Antique Linnen. De mooie kerststempel van Magnolia en de namen uitgesneden met mijn Sil. Een kersttakje van Pine Branches (B146 Cheery Lynn) en drie "besjes". Eenvoudig maar mooi.

 
Er paste maar één naamkaartje aan de voorkant in de paperbag dus heb ik aan de achterkant ook nog een paperbag geplakt en de twee andere kaartjes daar in gedaan. Tilda heb ik gekleurd met Distress Markers en toen ik klaar was had ik direct op mijn verlanglijstje het aquarel blok van Terschelling neer gezet. Wat een verschil zit er in papier zeg!

Even mijn lijstje van materialen:
Wit cardstock, DP - tag - Tilda van Magnolia, paperbags, kant, lint, parels, edelweis bloemen, charm, Cherryblossem, LR0162 Marianne Design voor de denneappels, de LR0136 als kerstboom, wondgaas, de Snow Flurries van Tim Holtz en bijna niet te zien maar zeker aanwezig Frantage.

Een soortgelijke kaart heb ik ook voor mijn lieve teammie Sandra gemaakt maar dan zonder naamkaartjes. Na alle drukke dagen is het toch wel weer even lekker om uit de Sint- en kerststress te zijn. Ik heb me ook dit jaar weer voorgenomen om het hele jaar door kerstkaartjes te blijven maken want ook dit jaar had ik onlangs mijn voorwerk nog net even iets te kort... of zal ik gewoon minder gaan versturen... Neeee grapje hihihi!
10 opmerkingen:

Anita Meijer zei

Je kaart is weer schitterend Karin, wat een beauty, super.
Liefs van Anita

Cinderella zei

Hoi Karin
Leuk je weer eens te zien in blogland en je kerstkaartje ziet er weer geweldig mooi uit
Liefs Cinderella

DOROTHY MADEREEL zei

Hoi, hoi,

Prachtige kaart is het weer. En ja We hebben allemaal stress rond de Sinterkerst en feestdagen. 365 dagen de tijd om op te schieten en eind november bedenken, dat we ons weer niet aan onze goede voornemens hebben gehouden. Nog heel hartelijk bedankt voor je mooie kaartjes. Ik stuur je binnenkort een mailtje om even bij te kletsen. lieve groet van mij Dorothy

jolanda zei

heel erg mooi gedaan

Antoinette Voorn zei

Hoi hOi ja waar bleeef je nou??? hihihihi... je kerstkaartje is super leuk en mooi aangekleed ...geweldig!

LottesCards zei

Je kaart is schitterend! En wat een schitterende Candy heb je gewonnen! Je hebt er weer iets prachtigs van gemaakt!

Liefs lotte

Karin zei

Prachtig kaartje Karin!
gr. Karin

Janine Vegter zei

mooii

Crea S zei

Een prachtige kaart in heerlijk, warme kleuren Karin! En je naamkaartjes zijn ook zo leuk! Liefs,
http://littlecreass.blogspot.be/

Christa zei

Gave prijs heb je gewonnen zeg !
En je kaart is zo mooi .... evenals de naamkaartjes.
FIJNE DAG !
XX Christa.