dinsdag 21 mei 2013

Heel heel erg bedankt!

Hallo lieve allemaal!

Ik wil even met dit berichtje laten weten dat ik gisteren echt zo warm en overweldigend beladen met wel meer dan 100 lieve, leuk en gezellige berichtjes voor mijn verjaardag!!! Het is zo bijzonder dat er zoveel mensen de moeite nemen om even een krabbeltje te zetten, aan je denken en je feliciteren!!

En ook al heb ik een candy er op gezet met de vraag om verjaardagskaartjes; ik wil een ieder die een kaartje mijn kant op heeft gestuurd (of dat nog wil doen) echt onwijs bedanken voor jullie prachtige creaties!! Het is echt een feest om ze te mogen ontvangen!!!

Echt heel erg super bedankt hiervoor!!!

Tot snel weer!

5 opmerkingen:

Deborah zei

Oh, dan waren wij jarig op dezelfde dag. Gefeliciteerd nog ;-)
Liefs Deborah

Maris zei

hi Karin, nog van harte meid, ik moest werken anders had ik even langs gekomen, vanmorgen heeft mijn dochter je kaart is de bus gedaan en ook voor Tessa, xxx dikke verjaardagskus van Maris

corryskaart zei

hoi karin
dat is toch genieten als je van alle kanten word gefeliciteerd!
groetjes van corry

Richtsje zei

Neem ik me zo voor om op de dag zelf even een berichtje voor je achter te laten...sorry, te laat! "Mar better let as net" zeggen ze dan in het fries. Gefeliciteerd Karin met je 40ste verjaardag! Je gaat het nog vieren, maak er maar een knalfeest van!!

Groetjes Richtje

Scraptastische hobby zei

PRACHTIGE KAARTEN!!!
Wat passen al die kleuren mooi bij elkaar, het was vast een feestje om ze te maken, en hele mooie bloemen en materialen erop, toppie!
Lieve groetjes van Gerie