woensdag 27 maart 2013

It's you're Bird-day


 

Nee hoor, echt geen typefoutje ;p Het gaat om het nieuwe patroon van Sandra: The Dove-card. Haar kaart kan je terugvinden in de nieuwste Magnolia INK. en op haar blog. Sandra heeft er een wedding-card van gemaakt en aan mij de eer om er een tweede creatie van te maken.Ik heb gekozen voor een verjaardagskaart. Deze heb je altijd nodig en meestal heb ik ze op het laatste moment (of te laat) af. Nu niet ;p

Het patroon bestaat uit twee lagen kaartdelen, een middenstuk, de duif en de kaartenstandaard. Ik heb er zelf een derde laag bijgemaakt. De vogelkooi is van Cheerly Lynn en ik heb een paar lagen op elkaar geplakt.

Eens kijken, wat heb ik verder gebruikt:
De vlaggenlijn van Joy (nog steeds erg blij met mijn gewonnen candy ;p), De rode bloem heb ik gemaakt met de bloemen van Joy (gekregen van mijn lieve blogvriendinnetje Lotte). De Magnolia Hartjestag, hartjesswirl en banier stempel. De tekst in de banier heb ik zelf gemaakt.

Ik heb verder gebruikt:
Distress Ink: Tea Dye, Frayed burlap, Peeled paint en Fired Brick, Pumice stone en Victorian Velvet.
De embellishments en kreukellint zijn van AnMA  en de banier is gekleurd met Copics. Wat kant, wondgaas, parels en nog wat bloemen.


Ik ben zo benieuwd wat jullie van deze kaart en mijn versie vinden! Ik ben er zelf super trots op en vind het bijna zonde om 'm weg te geven voor een verjaardag hihii! Wil je deze kaart ook maken, het patroon vind je op onderstaand logo. Wat gaan jullie er van maken?

 
En wat ik toch ook wel heel gaaf vind, is dat mijn volgers steeds meer worden: Welkom!! :D Iedere keer is het een feestje om jullie reacties te lezen. Als ik de computer dan ook hoor "plingen" kan ik echt niet wachten om de mailtjes te lezen hihi! Super bedankt voor al jullie reacties!!Inmiddels ben ik weer met het volgende projectje bezig, dus tot snel weer!


11 opmerkingen:

janieworkum zei

Wat een schitterende kaart zo mooi bewerkt. een toppertje
groetjes Janie

LottesCards zei

Ren dan maar weer snel naar de pc, want hier een 'pling' van mij ;) wat een super geweldige variant heb je er van gemaakt! Ik zag hem in de INK, maar mij te veel knipwerk, lol. Enne... Geen Tida !? Ik vind hem echt schitterend!

Liefs Lotte

Hanny zei

Wat een geweldige kaart weer, zoveel te zien en zulke mooie details, dit is echt genieten, zo leuk. Wat heb je die tekst prachtig gemaakt in die banierstempel, erg netjes hoor, alsof het zo een geheel is. Ik kijk weer uit naar je volgende creatie.
Liefs Hanny♥

Deborah zei

Ik begrijp niet dat ik je blog nog niet eerder heb ontdekt! Wat een prachtige creaties zeg! Heb me dan meteen maar volger gemaakt, ik wil zeker niets missen!!!
Liefs, Deborah

Anita Meijer zei

Kan er niets aan doen maar mijn bekkie staat weer open hoor Karin, wat is die weer schitterend geworden, echt helemaal super, je komt weer ogen tekort.
Liefs van Anita

marja zei

WAUW SCHITTEREND!!!!!!!

Lieve groetjes Marja.

Scraptastische hobby zei

Hoi Karin, op de blog van Sandra heb ik je kaart al bewonderd, maar jij verdien ook een reactie van mij, wat heb je dit prachtig gedaan! Wat een mooi project, ik zou hem voorlopig maar zelf houden! Ik ga volger worden van je blog, om al dat moois te blijven zien. groetjes van Gerie

Maris zei

heeeellll erg mooooiiii xx

Richtsje zei

Schitterend Karin, ik kan niets anders zeggen! Geweldig mooi gemaakt! Dat belooft je volgende project ook wel weer te zijn...je maakt ons al weer nieuwsgierig!

Groetjes Richtje

Lenie Hempen zei

Wat een prachtig mooie kaart Karin.
Echt schitterend.
Heb een heel fijn weekend/Paasdagen.

Gr Leny Hempen

Janine zei

Your card is absolutely gorgeous Karin! I love the shape and all your embellishments and detailing. Thanks for sharing it with us at Divas by Design this week, and Good Luck.
Hugs, Janine xx