vrijdag 4 november 2011

Bekende bloggers

... onderuit gezakt achter de laptop...

Tjonge wat een leuke en enerverende week was dit zeg! Na het plaatsen van mijn Gast Designer opdracht voor # 18 bij Dutch Magnolia Lovers kwam ik tot de ontdekking opnieuw in de prijzen te zijn gevallen en opnieuw gast Designer uitgenodigd ben bij DML! Daarnaast twee maal als DT-er gevraagd ben bij de Nederlandse Kaarten Uitdaging en Moeders Hobbypaleis. Mijn prijs van Magnolia-licious Highlites veel sneller binnen was dan verwacht. Mijn Kerstlaars (Warme Winter Groetjes) als bestelartikel gaat fungeren en bekende bloggers bezocht heb op Kreadoe.


Bij Monique Lokhorst (DT Magnolia) ben ik aangeschoven en heb ik voor het eerst ervaren hoe "de waterpenseel" werkt. Een hele ervaring kan ik wel zeggen (dat wordt flink oefenen hihi!). Ik vond het erg leuk om het uit te proberen en heb (natuurlijk ;) ) zo'n pen gekocht. Ik vond het erg gezellig om even lekker te kletsen met Monique. En binnenkort ga ik bovenstaande engel in een creatie verwerken. Daarna de stand van Nicole Verkooijen bezocht en haar Flexmarkers geprobeerd. Bij de stand van Moeders Hobbypaleis heb ik me even voorgesteld en over (jawel daar is ie weer ;) ) mijn kerstlaars gesproken. Als laatste ben ik letterlijk Thea tegen het lijf gelopen van Krea Teja Team. Het leek er bijna op alsof ik in Hobbywood liep hahahah! Natuurlijk ben ik niet met lege handen thuis gekomen. Uiteraard twee nieuwe Tilda's gekocht, drie kleuren Distress Ink, waterpenseel, bedeltjes, mal om ornamenten te maken, bloemetjes en Nederlandse tekst stempels want die heb ik nu toch écht nodig ;)

Kortom: Veel gezien, leuke mensen gesproken, veel ideeën opgedaan, veel nieuwe producten om uit te proberen dus veel te doen :) en o ja, ik ben ook nog digitaal wezen scrappen om uitnodigingen te maken als opdracht. Nu nog eens even kijken of ik er ook wat mee kan verdienen ;)

7 opmerkingen:

LottesCards zei

Wauw, jij hebt een leuke week achter de rug en wat een geweldige dag op de Creadoe heb je gehad.
Zo leuk om dat allemaal te lezen!

Liefs Lotte

Jolanda zei

je krijgt het nog druk de komende tijd, en wat leuk dat je al die 'bekende'bloggers hebt ontmoet

Janny zei

Van harte gefeliciteerd zeg, geen 1 maar 2 DT schappen, fijn dat je het zo leuk hebt gehad op de Krea doe, ik ben niet geweest, het kwam er dit jaar gewoon niet van.
liefs Janny

Christa zei

Klinkt als een geweldige week !! Christa.

Ans S. zei

Nou, die week van jou was ook niet mis. Ik was gisteren op de Kreadoe.

Groetjes Ans

Nicole zei

Gefeliciteerd, Karin. Ik heb je gespot op Moeder's Hobbypaleis. Wat een mooie creaties, maak jij!! Echt schitterend. Ben gelijk volger geworden en ik kom zeker vaker langs om inspiratie op te doen. Tot gauw.....misschien als je tijd hebt een keertje op mijn blog?? Lieve groetjes, Nicole

Anna zei

Wat een leuke blog!

http://annavanderboog.blogspot.com/