vrijdag 27 september 2013

Sleigh Ride...



Hallo lieve bloggers!

Terwijl ik dit berichtje schrijf heb ik op de achtergrond The Carpentiers op staan met hoe kan het ook anders, Sleigh Ride. "Nu al" hoor ik je denken hahaha! En dat kan ik me ook helemaal voorstellen :D

 

En toch... of het nu komt dat ik door het hele jaar heen al met kerstkaarten bezig ben geweest ik weet het niet. Maar voor het eerst (!) kijk ik geloof ik echt uit naar de kerstdagen. Ik wil het dit jaar eens heel anders doen. Hoe?? Werkelijk geen idee. Hoe vieren jullie de kerst?

Gelukkig hebben we nog even de tijd om onze kerstkaarten en creaties uit te breiden voordat de kerst alweer voor de deur staat en de tijd vliegt!

Ik ben aan de slag gegaan met het mooie patroon van Sandra: een arrenslee en een mooi rendier. Je hebt het vast al gezien op de site van Sandra en Chantal. Wat een geweldige creaties he! Ik schrok me gisteren een hoedje toen ik zag dat ze er al op stonden! Door alle drukte van werken, aanpassen, leren en het thuisfront had ik me vergist in de planning. Maar gelukkig was mijn versie al bijna af.

Dit patroon is super te gebruiken als klein geschenk doosje. Zowel in de slee als eronder kan je een presentje stoppen. Een bijzonder en blijvend cadeau en dat voor de kerst ;p


Nog even mijn gebruiklijstje:
Cardstock wit, DP van Bo Bunny, Craft, lint, kant, touw, witte bellentjes bewerkt met goudkleurige Frantage, rode kraaltjes, Hulstblaadjes van Cheerly Lynn, goudkleurige kerststerren en rode roosjes, Glitter Snow en de stempel van Whimsy Stamps.

Veel plezier met het maken van deze prachtige slee en tot de volgende keer!

11 opmerkingen:

janieworkum zei

Wat een schitterende creatie, super
groetjes Janie

LottesCards zei

Wat een super mooie creatie heb je er weer van gemaakt! Ook ik begin in de herhaling te vallen, LOL

Liefs!!!

Jolanda zei

Wat ziet dit er weer geweldig uit . . .een Plaatje !!!

Anita Meijer zei

Wat is dit weer super Karin, ik kijk mijn ogen weer uit, top.
Liefs van Anita

corryskaart zei

Hoi karin
Echt een geweldige mooie kaart en extra leuk om er iets in te verstoppen ,ga deze dus snel bestellen bij sandra
Groetjes van corry

Scraptastische hobby zei

Wowwwwwww! Karin je hebt jezelf helemaal overtroffen, wat een schitterende creatie en wat een prachtige uiwerking, ik vind alles op en top mooi!!! Wat zal dit met de kerst onwijs mooi staan in je huis! En ja hoe vieren wij kerst! Samen met het gezin en familie, een beetje relaxed, zonder ingewikkelde diners. Natuurlijk een versierde boom en veel lichtjes in huis en het komt zoals het komt, absoluut geen kerst stress!!En als het weer het toe laat, een heerlijke winterwandeling en ook als het even kan buiten chocomel en glühwine en lekkers! Zo ongeveer, leuk dat je het vroeg. Fijn weekend en lieve groetjes van Gerie

Mar Knutsel zei

Super zeg,wat een mooie slee heb je gemaakt zal met de kerst erg mooi staan.
Groeten Marian

Marianne zei

Heel mooi gedaan.
Liefs, Marianne

Antoinette Voorn zei

Wat een super creatie heb je gemaakt en alles gaaf verwerkt met je aankleding van de kaart!
De kleuren zijn ook fantastisch, het is er weer een om van te genieten!

Gr Antoinette
http://antoinettecreacards.blogspot.nl

jolanda zei

leuke creatie

Hanny zei

Wow, wat een geweldige creatie is dit zeg, superleuk gemaakt. Wij vieren de Kerst altijd samen met ons gezin bij ons thuis, ze komen (meestal op 1ste Kerstdag)dan allemaal al s'middags en we eten gezellig samen, doen spelletjes etc. Dit jaar vieren we het voor het eerst bij een van onze dochters met zijn alleen, ze woont in Leeuwarden en gaan daar allemaal naar toe, heerlijk toch?
Fijn weekend, liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl